Najnovšia dverová prístupová jednotka s biometrickou čítačkou od spoločnosti 2N umožňuje prístup do objektu výhradne na základe odtlačku prsta.

Zariadenie funguje ako samostatná jednotka, ale aj ako modul pre interkomy 2N Helios IP Verso. Biometrická čítačka prináša nový spôsob otvárania dverí a prístupu do budov, či priestorov, ktoré vyžadujú maximálny stupeň zabezpečenia.

Prístupová jednotka 2N Access Unit Fingerprint Reader má vystupujúcu ergonomickú konštrukciu, preto nie je potrebné prechádzať prstom viackrát. Jednotka okamžite indikuje povolenie alebo zamietnutie prístupu viacfarebnou diódou a zvukovým znamením.

Čítačka je osadená senzorom SilkID s rozlíšením 2 MP a rýchlosťou snímania 12 fps. Samotná snímacia plocha je pokrytá odolným sklom a poskytuje dostatok priestoru vďaka rozmerom 15×20 mm.

Vďaka tejto kvalitnej snímacej ploche dokáže jednotka s istotou detekovať akékoľvek pokusy o podvod či už použitím silikónu, latexu, želatíny, alebo filmovej fólie. Využíva patentovanú technológiu hardvérovej ​​a softvérovej ​​detekcie a radí sa medzi najlepšie na svete.

Konštrukcia jednotky je veľmi odolná, takže je zariadenie vhodné ako pre vnútorné, tak i pre vonkajšie použitie. Na funkčnosť čítačky nemá vplyv priame slnko, dážď ani mráz.

Pre zvýšenie úrovne zabezpečenia môže ako modul v produkte 2N Helios IP Verso slúžiť čítačka ako druhá úroveň autentifikácie, ktorá dopĺňa modul s čítačkou RFID, Bluetooth alebo s klávesnicou, a zabráni tak vniknutiu osoby s ukradnutým čipom.

Technické špecifikácie:

  • Rozmery: 107 × 130 × 28 mm (šírka × výška × hĺbka)
  • Rozmery snímacej plochy: 15,24 × 20,32 mm
  • Prevádzková teplota: -20° C až 55° C
  • Hmotnosť: 0.8 kg
  • Certifikácia: IK8, IP54, IP64 (sklíčko)
  • Odolnosť proti presvitu – schopnosť fungovať na priamom slnku
  • Anti-spoof ochrana – ochrana voči falošným odtlačkom a duplikátom

Značky: