Predstavenie nástupcu OnePlus 6 sa nezadržateľne blíži.

Čínsky výrobca dokončuje prípravy na odhalenie modelu 6T, pričom pred pár hodinami sa objavila na sociálnej sieti Weibo pozvánka na konferenciu OnePlus.

Tentokrát sa slogan Speed You Need mierne zmenil na Unlock The Speed, čo by mohlo naznačovať použitie skenera odtlačkov prstov zabudovaného v displeji. Pozvánka ďalej hovorí, že udalosť sa bude konať 17. októbra na jednom z najväčších trhov sveta, v Indii. Predstavenie by sa malo konať v tejto krajine pravdepodobne aj exkluzívne.

V tomto momente ešte nemôžeme s určitosťou potvrdiť uniknuté informácie, nakoľko OnePlus iba bude v najbližších dňoch oficiálne oznamovať dátum predstavenia, ako aj presné miesto odhalenia OnePlus 6T. Huawei Mate 20 Pro sa predstaví 16. októbra v Londýne, čo by mohlo aj vysvetľovať strategické načasovanie uvedenia nástupcu OnePlus 6.

Už niekoľko mesiacov vieme predpokladať dizajn smartfónov OnePlus z už predstavených zariadení OPPO. Tentokrát ako vzor môže poslúžiť OPPO R17 Pro s malým výrezom v displeji v tvare kvapky. Niektoré z únikov naznačujú aj trojitú zostavu fotoaparátov, čo je pomerne málo pravdepodobné a skôr sa prikláňame k použitiu klasického duálneho fotoaparátu.

OnePlus 6T by mal prísť so známym OpticAmoled panelom s uhlopriečkou 6,4-palca a rozlíšením FullHD+. Očakáva sa, že 6T bude prvým modelom značky, ktorý by mal konečne ponúknuť vodeodolnosť, aspoň na úrovni IP65. Tento krok by mohol mal za dôsledok aj odstránenie 3,5 mm audio vstupu pre slúchadlá.

Október sa veľmi pekne plní zaujímavými dátumami predstavení viacerých smartfónových noviniek a OnePlus sa chce tiež zaradiť k výrobcom, ako sú napríklad Huawei, LG, Nokia alebo Razer, a ešte pred koncom roka chce potešiť svojich priaznivcov zaujímavým zariadením.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Recenzia OnePlus 6: V znamení rýchlosti

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.