Existencia novej generácie herného smartfónu bola spoločnosťou potvrdená už dávnejšie.

Po oznámení niekoľkých špecifikácií sa tentokrát dostali na verejnosť aj obrázky. Už na prvý pohľad je zrejmé, že veľa dizajnových zmien sa neudialo a pripravovaná novinka akoby z oka vypadla predchodcovi. Pokiaľ ste očakávali výrazné zmeny v dizajne, tak sa pripravte, že nezmenený dizajn tu bude s nami ešte najbližší rok.

Je trochu zarážajúce, že Razer Phone 2 má podľa obrázkov ešte hrubšie bočné rámiky ako predchodca. Je pritom zvykom, že nové generácie zariadení sú vo veľa smeroch na tom lepšie, ako ich predchodcovia.

Razer Phone (naľavo) vs. Razer Phone 2 (napravo)

Keď sa bližšie pozrieme na použitý čipset, tak spoločnosť Razer sa bude musieť pri Phone 2 stále spoliehať na Snapdragon 845, aj napriek tomu, že nová generácia Snapdragon čipov je už v distribúcii a na ceste k OEM výrobcom. Dobrou správou je veľká 8 GB pamäť RAM a štedrých 512 GB vnútorného úložiska. Pre výrazné notifikácie by sa mali pri novinke používať Chroma LED efekty. Predinštalovaný bude Android 8.1 Oreo s predpokladanou aktualizáciou na Android P.

Pri bližšom pohľade na displej smartfónu je vidieť dátum, ktorý by mohol naznačovať aj možné predstavenie tejto hernej novinky. Dátum predstavenia môže byť tak stanovený na 10. októbra.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Recenzia OnePlus 6: V znamení rýchlosti

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.