Vyšší výkon a kvalitný displej je samozrejmosťou.

Čínska spoločnosť svoj vlajkový modelový rad stihne aktualizovať ešte pred koncom roka, pričom ani tento rok by nemal byť výnimkou.

Podľa najnovších informácií model OnePlus 8T bude vybavený 6,55-palcovým Amoled displejom s obnovovacou frekvenciou 120 Hz. Keďže model vychádza z dizajnu predchodcu, tak rozmer displeja zostáva rovnaký. Zmena však nastane vo vyššej obnovovacej frekvencii, ktorá sa zvýšila z 90 Hz na 120 Hz. Ďalšou zmenou, ktorá súvisí s dizajnom, je pravdepodobné použitie plochého displeja.

Na zadnej strane by sme mali nájsť zostavu štyroch fotoaparátov. Rozlíšenie hlavného bude 48 Mpx, ultraširokouhlého 16 Mpx, makro kamery 5 Mpx a 2 Mpx senzor bude vyhradený pre fotoaparát na snímanie hĺbky.

oneplus 8 pro

Trojica fotoaparátov je zhodná s modelom OnePlus 8 s výnimkou pridaného makroobjektívu. Zdroj však tvrdí, že hlavný fotoaparát OnePlus 8T bude využívať novší obrazový snímač, čím by sa mala zlepšiť kvalita výsledných fotografií. Nie je zatiaľ jasné, či 8T dostane hlavný fotoaparát z modelu OnePlus 8 Pro.

Model 8T bude poháňaný výkonným čipsetom Snapdragon 865+, ktorému bude sekundovať 8 GB pamäte RAM a 128 GB úložisko. Novinka bude mať nainštalovaný Android 11 s OxygenOS 11. 

Predstavenie série OnePlus 8T môžeme očakávať už koncom tohto mesiaca alebo počas prvého októbrového týždňa.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Veľký letný fototest: Ako fotia Huawei P40 Pro, OnePlus 8 Pro, Oppo Find X2 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra a Sony Xperia 1 II (3. časť)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.