Tie odhaľujú aj kľúčové špecifikácie.

Spoločnosť OnePlus ešte v roku 2021 uviedla model Buds Pro, ktorý ju medzi TWS slúchadlami vystrelil rovno do prvej ligy. Krátko na to Oppo, teda materská spoločnosť OnePlus, predstavila ešte prepracovanejší model Oppo Enco X2, ktorý v tomto segmente predstavuje absolútnu špičku. Už uvedenie týchto slúchadiel, a prepojenie spoločností OnePlus a Oppo dávalo tušiť, že každé ďalšie slúchadlá z ponuky OnePlus budú čoraz lepšie.

Správy z portálu GSMArena teraz naznačujú, že séria slúchadiel OnePlus Buds sa rozšíri o ďalší model. Očakáva sa, že sa tak stane už počas uvedenia telefónu OnePlus 12. Slúchadlá OnePlus Buds 3 by vraj mali byť spolu s novým vlajkovým telefónom značky predstavené v januári 2024. Leaker OnLeaks zverejnil niekoľko fotografií, ktoré odkrývajú dizajn OnePlus Buds 3, ako aj ich základné technické parametre.

Prvé obrázky OnePlus Buds 3 pokračujú v dizajne svojich predchodcov. Opäť sa teda objavuje dvojfarebný dizajn a štandardné silikónové nadstavce.

Na základe dostupných informácií je zrejmé, že OnePlus Buds 3 budú vybavené duálnymi meničmi – 10,4 mm basovým a 6 mm výškovým. Duálne meniče sú bežné pri slúchadlách vyššej cenovej úrovne, čo sme ocenili už pri modeli Oppo Enco X2, ktorý doteraz radíme medzi najlepšie slúchadlá na trhu. Dokonca meniče v OnePlus Buds 3 sú takmer identické s modelom Enco X2. Vo výbave OnePlus Buds 3 sa však očakáva aj Bluetooth 5.3 s duálnym pripojením a technológiou Google Fast Pair.

Z ďalších parametrov rozhodne zaujme aj 48 dB potláčanie hluku ANC, ku ktorému sa budú využívať tri mikrofóny na každom slúchadle. Slúchadlá budú odolné voči vode a prachu na úrovni IP55. Puzdro má byť odolné na úrovni IPX4. Nemenej dôležitým údajom je aj výdrž. Slúchadlá na jedno nabitie vydržia až 9 hodín, pričom celková doba prehrávania vrátane puzdra je až 33 hodín

Ani hmotnosť každého jedného zo slúchadiel nie je príliš vysoká – každé z nich má 4,7 gramu, čo je taktiež hodnota, s ktorou sme sa mohli stretnúť už pri Oppo Enco X2.  

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.