Už nejaký čas môžeme sledovať pribúdajúce správy o pripravovanom zástupcovi modelového radu OnePlus Nord. 

Nord N10 5G má byť čoskoro uvedený na trh s cenou nižšou ako 400 dolárov. Známy leakster Max J. opäť na Twitteri zverejnil upútavku na prichádzajúci telefón, na ktorej je vyobrazená silueta telefónu.

Na nákrese je zobrazený smartfón so zakrivenou zadnou časťou a výrezom na fotoaparát. Ten sa nachádza v pravom hornom rohu, pričom dizajnom pripomína OnePlus 8T. Podľa doterajších informácií telefón bude predstavený s čipsetom Snapdragon 690 spolu so 6 GB RAM a 128 GB úložiskom. Očakávame tiež 6,49-palcový AMOLED displej s obnovovacou frekvenciou 90 Hz a rozlíšením FullHD+.

Zostava fotoaparátov by mali prísť s hlavným 64 Mpx senzorom spolu s 8 Mpx ultraširokouhlým objektívom a dvoma 2 Mpx snímačmi pre makrosnímky a meranie hĺbky ostrosti. Kapacita batérie zostáva stále neznáma, aj keď už predchádzajúce správy potvrdili, že by sme mali očakávať 18 W káblové nabíjanie. 

Po uvedení OnePlus 8T sa tak môžeme pripraviť, že Nord N10 5G bude ďalším zariadením, ktoré bude v blízkej dobe vydané pod značkou OnePlus.

Zdroj: MaxJ.

Prečítajte si aj:

OnePlus 8T: Smartfón s rýchlym nabíjaním

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.