Modely V Fold a V Flip sa údajne už testujú vo viacerých regiónoch.

Čínska spoločnosť pripravuje konferenciu, na ktorej už 7. februára predstaví viaceré novinky. Okrem telefónu OnePlus 11 by mali byť čoskoro uvedené aj nové slúchadlá a prvý tablet spoločnosti s označením OnePlus Pad. Nová správa z portálu AndroidAuthority informuje, že aj OnePlus chce rozšíriť svoju ponuku o dva skladacie telefóny, ktoré by mali byť priamou konkurenciou pre Galaxy Z Fold4 a Z Flip4.

Zdroj tvrdí, že spoločnosť si zaregistrovala ochranné známky na názvy OnePlus V Fold a OnePlus V Flip. Už na prvý pohľad je však vidieť, že pri hľadaní názvov nových skladacích telefónov si v spoločnosti OnePlus príliš ťažkú hlavu nerobili. Okrem tejto správy leaker Mukul Sharma prezradil, že minimálne jeden z týchto telefónov sa už interne testuje. 

Staršie správy tvrdili, že spoločnosť OnePlus by mohla svoje skladacie telefóny predstaviť už v tomto roku. Zámerne uvádzame telefóny, pretože o nich ešte v roku 2022 priniesol informácie aj leaker Max Jambor, čo znamená, že nové správy od Sharmu o registrácii ochranných známok do všetkého veľmi dobre zapadajú.

Zdroj: OPPO
OPPO Find N2 a N2 Flip

V súvislosti s pripravovanými skladacími telefónmi sa objavili aj správy, že práve tieto modely by mohli nahradiť vlajkové telefóny s označením Pro, ktoré by sa už nemali v podaní OnePlus objaviť ani tento rok. Predpokladáme, že modely V Fold a V Flip by mohli niesť odkaz telefónov Find N2 a Find N2 Flip, ktoré boli nedávno uvedené na trh. Keďže Oppo je materskou spoločnosťou OnePlus, toto rozhodnutie nie je žiadnym prekvapením.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.