Doplnené 16:50: Všetky okuliare sú už rozdané

OnePlus láka na predstavenie vlajkovej lode OnePlus 3.

Spoločnosť OnePlus pred rokom predstavila svoju vlajkovú loď OnePlus 2. Išlo o prvé predstavenie smartfónu, ktoré sa konalo vo virtuálnej realite. Samsung túto platformu využil ako druhý na predstavenie modelu Galaxy S7.

Aj OnePlus 3 bude predstavený pomocou virtuálnej reality. A nielen to. Výrobca umožní používateľom, ktorí budú sledovať predstavenie vo VR, aby si telefón objednali medzi prvými. Predpokladáme, že OnePlus bude opäť využívať systém pozvánok, takže získať náskok a príležitosť kúpiť telefón aj bez pozvánky za zíde.

Parametre okuliarov. Vznikli v spolupráci so spoločnosťou AntVR

Parametre okuliarov. Vznikli v spolupráci so spoločnosťou AntVR

OnePlus pri tejto príležitosti rozdáva 30 tisíc kusov plastových VR okuliarov zadarmo. Zaplatíte iba za poštovné a balné, čo je v prípade Slovenska 6,90 EUR. Na prvý pohľad je to dobrá ponuka, ak by ste si objednávali plastové VR okuliare z Číny, tak zaplatíte minimálne cca 14 EUR v prípade lacnejších modelov.

Okuliare sme si objednali aj my a sme zvedaví na kvalitu ich spracovania. Je zrejmé, že pôjde o lepší zážitok v porovnaní s papierovými okuliarmi z kartónu. Okuliare fungujú aj s inými telefónmi, ako sú tie od spoločnosti OnePlus. Sú kompatibilné s 5 až 6-palcovými smartfónmi so systémom Android (mali by fungovať aj s iPhonom 6/6s Plus) a môžete si pomocou nich pozrieť obsah pre platformu Google Cardboard alebo VR videá na YouTube.

Okuliare sme si stihli objednať. K dispozícii je 30 tisíc kusov

Okuliare sme si stihli objednať. K dispozícii je 30 tisíc kusov

Okuliare si môžete v prípade záujmu objednať cez oficiálny web spoločnosti OnePlus. Treba sa však poponáhľať, ponuka je kusovo obmedzená.

Prečítajte si aj:

OnePlus 3 ukazuje elegantné šasi. Ponúkne AMOLED displej

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit