Spoločnosť OnePlus nenecháva nič na náhodu.

Telefón OnePlus 2 si pripíše ďalšie prvenstvo. Nielenže ide o prvú vlajkovú loď s USB-C portom, ide aj o prvý telefón, ktorý bude predstavený vo virtuálnej realite. Spoločnosť OnePlus sa chce týmto krokom bližšie priblížiť k svojim fanúšikom. Zároveň im chce poskytnúť unikátnu formu predstavenia produktu a dať možnosť „spoznať telefón úplne novým spôsobom„.

Používatelia sa vďaka virtuálnej realite postavia na pódium spoločne so zástupcami spoločnosti. Budú sa môcť rozhliadať a hľadať skryté prekvapenia. OnePlus pri tejto príležitosti pripravil špeciálny kartónový obal, ktorý umožní jednoduché sledovanie prenosu. Obal je kompatibilný s prvou generáciou telefónu OnePlus a používatelia si ho môžu objednať zadarmo. Zaplatia iba za poštovné.

Sme zvedaví, ako tento experiment dopadne a nakoľko bude zážitok z predstavenia vo virtuálnej realite natoľko dobrý, ako výrobca sľubuje. Dodajme, že OnePlus 2 bude predstavený 28. júla o 4-tej hodine (ráno) nášho času. Vieme, že bude vybavený procesorom Qualcomm Snapdragon 810 a USB-C portom. Je možné, že bude dostupný vo viacerých formátoch.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit