Spoločnosť Oppo zajtra oficiálne predstaví  horúcu novinku.

Doplnené 18.6.2018: Uhádnete pomer displeja k telu zariadenia?

Netrpezlivo sa očakáva, čím Oppo prekvapí. Pred pár dňami predstavila sesterská značka Vivo svoj najnovší počin – modelový rad Nex, ktorý kráča vlastnou cestou a udáva nové trendy v konštrukcii smartfónov.

Uhádnete pomer displeja k telu zariadenia?

Vivo Nex S dosahuje vysoký pomer displeja k telu zariadenia na úrovni 91,24 %. Oppo útočí na tento pomer a ešte pred odhalením presného čísla, spoločnosť uverejnila na sociálnej sieti Weibo kvíz, kde sa pýtala na percentuálne vyjadrenie pomeru displeja k telu zariadenia pri pripravovanom Oppo Find X.

Spoločnosť tento kvíz ukončila a pokiaľ ste si dosadili do prázdneho miesta vaše číslo, tak si ho môžete porovnať s oficiálnou hodnotou pomeru. Pomer displeja k telu zariadenia Oppo Find X je 93,8 %, čím poráža pred pár dňami predstavený Vivo Nex S o 2,56 %.

Zdroj: Pocketnow

Pôvodný článok 7.6.2018: Plagát, ktorý upozorňuje na podujatie neodhaľuje žiadne bližšie informácie, okrem názvu zariadenia Find X. Predchádzajúce informácie naznačovali, že zariadenie bude mať prémiové sklenené prevedenie. Taktiež dostane do svojej výbavy aj čoraz viac diskutovaný výrez v displeji.

Tak ako sa na vlajkovú loď patrí, tak aj v prípade Find X bude k dispozícii to najlepšie, čo sa dá aktuálne na trhu ponúknuť:

  • čipset Snapdragon 845
  • pamäť RAM 6 / 8 GB
  • vnútorná pamäť 256 GB
  • batéria 4000 mAh
  • super VOOC nabíjanie

Na podobné parametre sme si už počas tohto roka zvykli. Find X bude pravdepodobne vynikať hlavne vo fotografických schopnostiach. Hlavný duálny fotoaparát by mal poskytovať 5-násobný optický zoom. Napriek týmto špekuláciám nie sú zatiaľ známe ani základné parametre fotoaparátov.

Spoločnosť Oppo neposkytla ďalšie informácie o pripravovanej novinke. Skutočnosť, že predstavenie modelu Find X sa bude konať v Paríži vysiela jasný signál, že spoločnosť chce konkurovať zavedeným značkám, akými sú Huawei a Samsung. Toto parížske predstavenie by mohlo naznačovať aj snahu spoločnosti sa lepšie usadiť na európskom trhu s prvým uvedením vlajkového modelu.

Okrem Európy sa očakáva, že Find X bude k dispozícii na rôznych trhoch v Ázii. S americkým trhom spoločnosť Oppo nepočíta.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

MWC: Oppo vyrobil smartfón s 5-násobným optickým zoomom. Vieme, ako funguje

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.