Prvý ošiaľ prišiel minulý rok, kedy spoločnosť predstavila model Find X.

Tento smartfón bol akýmsi retro návratom ku klasickým vysúvacím telefónom. Výsuvná konštrukcia smartfónu Find X ukrýva fotoaparáty a v čase predstavenia, sa výrazne odlišoval od ostatnej konkurencie. Aktuálne sa podobnou konštrukciou môže pochváliť aj Xiaomi Mi Mix 3.

Priekopníkom v nových riešeniach je aj spoločnosť Vivo, ktorá predstavila smartfón s vyskakovacou prednou kamerou. Tento trend sa už uchytil viac a dokonca by sme sa ho mali dočkať aj v novom smartfóne od OnePlus.

Oppo posúva hranice kreativity ešte o niečo ďalej a na verejnosť sa dostáva najnovší počin s modelovým označením Reno. Video tiež odhaľuje dizajn zadného panelu. Aspoň z videa sa zdá, že tomuto zariadeniu chýba 10× optický zoom. Je tak možné, že by mohlo ísť o lacnejší a odľahčený model so Snapdragonom 710.

Video pri Oppo Reno odkrýva veľký otvor pre svojsky vyzerajúcu vyskakovaciu prednú kameru, zatiaľ čo v spodnej časti môžeme vidieť USB-C port, 3,5 mm audio jack a duálny fotoaparát na zadnej strane. Na vyobrazeniach nie je vidieť žiadne samostatné tlačidlo na vyvolanie nového asistenta od Oppo, ktorý dostal pomenovanie Breeno. 

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

OnePlus 7 v zatiaľ najlepšom videu: Koncept v pestrých farbách potvrdzuje očakávaný dizajn

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.