Prenajať si ho môžete za mesačný poplatok vo výške 3 eur.

Orange oznámil, že do svojho portfólia zaradil nový set-top box s názvom Orange TV Box. Ten využíva operačný systém Android TV, podporuje prehrávanie obsahu v 4K rozlíšení a umožňuje inštaláciu ďalších aplikácií. Takisto môžete využiť ďalšie vlastnosti platformy Android TV, ako je prepojenie s ďalšími zariadeniami a zrkadlenie obrazovky smartfónu na televíznu obrazovku.

Orange TV Box je možné ovládať intuitívne ako ktorékoľvek iné zariadenie s Androidom. Diaľkový ovládač s Orange TV Boxom komunikuje pomocou technológie Bluetooth a vďaka zabudovanému mikrofónu podporuje aj hlasové ovládanie. Namiesto použitia tlačidiel diaľkového ovládača tak môžete zadať vyhľadávaný text jednoduchým nadiktovaním.

Orange TV Box je dostupný pre používateľov služby Orange TV cez kábel za mesačný poplatok vo výške 3 eur. V ponuke naďalej ostáva aj pôvodný set-top box Arris. Aby ste mohli vyskúšať podporu 4K rozlíšenia v praxi, Orange zaradil do svojej ponuky dva 4K TV kanály – Chuck TV 4K so zameraním na elektronický šport a dokumentárnu Love Nature 4K.

Ďalšie informácie o novom set-top boxe nájdete aj na webe Orangeu, na stránke venovanej Orange TV Boxu.

Orange TV BoxZdroj: Orange
Orange TV Box

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit