Operátor takisto zlacní vybrané smartfóny a prispeje na Nadáciu Orange. Bezplatne ponúkne aj pevný internet.

Spoločnosť Orange Slovensko predstavila svoju vianočnú ponuku. Tá bude primárne zameraná na predaj tabletov a zdieľaného mobilného internetu. Operátor si pre svojich zákazníkov pripravil výhodnejšie ceny dotovaných zariadení, pevný internet v skupine Navzájom zadarmo až na 2 roky zadarmo a 10-palcový tablet, resp. 2 tablety k spoločnému mobilnému internetu za 1 euro.

Orange bude v rámci vianočnej ponuky ponúkať 10-palcový tablet Lenovo TAB2 A10-30 (testovali sme ho a ide o zariadenie s výborným pomerom cena/výkon) za 1 euro k najobľúbenejšiemu programu mobilného internetu, Mobilný internet Klasik, so štandardným poplatkom 17,99 eur mesačne. Operátor aj v minulosti predával 10-palcové zariadenia, boli však dostupné k drahším službám.

Orange minulý rok predal 99 tisíc tabletov s mobilným internetom. Tento rok chce dosiahnuť aspoň 90% tohto výsledku

Orange minulý rok predal 99 tisíc tabletov s mobilným internetom. Tento rok chce dosiahnuť aspoň 90% tohto výsledku

Orange takisto upozorňuje na možnosť zdieľania mobilného internetu. Túto službu spustil na Slovensku komerčne ako prvý a v rámci vianočnej ponuky ju chce podporiť možnosťou získať druhý tablet za 1 euro. Je potrebné, aby si používateľ aktivoval službu mobilného internetu.

K nej si vyberie hocaký 4G tablet z ponuky operátora a v prípade záujmu môže získať 7-palcový tablet Prestigio multipad Wize 3G za 1 euro. Zdieľanie dát pre blízkeho je dostupné za poplatok 3 eura mesačne, prípadne zadarmo pre paušály Mobilný interent Premium a Extra.

orange_vianoce15_05

Orange bude počas Vianoc ponúkať 2 tablety k zdieľanému mobilnému internetu

Orange pripravil vianočnú ponuku aj pre zákazníkov, ktorých zaujímajú najmä dotované smartfóny. Vybrané telefóny ponúkne za ešte výhodnejšiu cenu. K Paušálu Kengura 30 € pripravil Orange pre svojich zákazníkov smartfón Orange Dive len za 1 euro alebo Huawei P8 Lite za 29 eur.

Samsung Galaxy A3 môžu teraz zákazníci Orangeu získať za 1 euro s paušálom Panter 40 €, Samsung Galaxy A5 je s týmto paušálom pripravený za 39 eur. Sony Xperia Z3 Compact môžu k paušálu Panter 45 € získať za 49 eur. Smartfón Sony Xperia Z3 je pripravený za 29 eur s paušálom Panter 65 eur a len za 1 euro s paušálom Panter 100 eur.

Časť z telefónov, ktoré budú počas Vianoc dostupné za výhodnejšiu cenu

Niektoré z telefónov, ktoré budú počas Vianoc dostupné za výhodnejšiu cenu

Zároveň bude možné lacnejšie získať dotované zariadenia k mobilným a dátovým službám zároveň (ak si spoločne aktivujete mobilné služby so smartfónom a dátový balík s tabletom).

V takomto prípade zákazník zaplatí 1 euro napr. za kombináciu zariadení Samsung Galaxy S5 Neo gold (k paušálu Partner 40 eur) a Lenovo Tab2 A10-30 (k Mobilnému internetu Klasik). Ak by obe služby aktivoval samostatne, za zariadenia zaplatí 180 eur a 1 euro. Výšku dotácie je možné určiť podľa nasledujúcej tabuľky.

orange_vianoce_tabulka_nowat

Noví zákazníci, ktorí prešli od iného operátora, môžu získať zľavu na telefón až do výšky 200 eur. Vianočná ponuka trvá od 30. 10. 2015 do 31. 1. 2016.

Operátor takisto poskytne pevný DSL internet zadarmo počas jedného roka každej skupine Navzájom zadarmo, ktorá odporučí známemu, aby prešiel od iného operátora do Orangeu a podpísal zmluvu na paušál v minimálnej hodnote 10 eur. Ak je spoločná fakturácia skupiny aspoň 50 eur, bezplatný DSL internet môže jeden člen skupiny využívať až 2 roky (prvý rok ako benefit skupiny, druhý rok za odporúčanie nového zákazníka). Benefit využijú aj zákazníci s viazanosťou. Získajú zľavu 7 eur na akýkoľvek pevný internet.

Ak existujúci zákazník odporučí svojmu známemu, aby prešiel od iného operátora, dostane pevný internet na rok zadarmo. Nový zákazník bude mať tieto výhody

Ak existujúci zákazník odporučí svojmu známemu, aby prešiel od iného operátora a podpísal paušál v hodnote aspoň 10 eur mesačne, dostane pevný internet na rok zadarmo. Nový zákazník bude mať tieto výhody

Orange zároveň ohlásil nových partnerov, ktorí pribudli v službe Orange výhody. Konkrétne ide o spoločnosti Tchibo, Pelikán, Marionnaud a ďalšie.

Dodajme, že vianočná ponuka má aj charitatívny podtón. Orange prispeje 50 centov do programu Darujte Vianoce Nadácie Orange za každý paušál alebo službu, ktorú si zákazník v Orangei kúpi od 30. 10. do 30. 11. 2015. Minulý rok takýmto spôsobom prispel 35 821 eur. Nadácia Orange okrem toho podporí program sumou 50 000 eur.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit