Vianočná kampaň prebieha od 25. októbra 2019 do konca februára 2020.

Orange oznámil akciovú ponuku, ktorú si počas Vianoc prichystal pre svojich zákazníkov. Je rozdelená do troch ponúk. Operátor tiež oznámil, že tohtoročné Vianoce budú o pomáhaní druhýmpodrobne o tom informujeme v samostatnom článku.

Pozrite si detaily vianočnej kampane v našom videu

Prvým darčekom je vyšší bonus na zariadenie, ktorý môžete získať, ak si počas vianočnej kampane vytvoríte balík Love. Tento balík je možné získať kombináciou mobilného paušálu a pevnej služby.

Extra bonus vo výške 100 eur na nákup zariadenia získate pri vytvorení balíka Love, ktorý obsahuje mobilnú službu a pevný internet. Pokiaľ si zoberiete do balíka aj TV službu, výška bonusu bude 150 eur. Tento bonus je nad rámec zľavy, ktorú získate napr. pri aktivácii mobilného paušálu.

Bonus je možné využiť na ľubovoľné zariadenie z ponuky Orangeu.

Orange Vianoce 2019

Vo vianočnej kampani Orangeu môžete získať vyšší bonus na zariadenie

Dáta zadarmo ako darček k paušálu a aj pre skupiny Navzájom zadarmo

Orange bude takisto rozdávať dáta. 10 GB dát mesačne na obdobie 6 mesiacov môžete získať, ak si k mobilnému paušálu zoberiete zariadenie od Orangeu. Tieto dáta je možné získať k balíku Love aj k paušálu Go.

Treťou časťou vianočnej kampane sú ďalšie extra dáta, ktoré budete môcť získať aj bez nutnosti aktivovať alebo predĺžiť si paušál. Orange bude rozdávať 3 GB mesačne na obdobie 6 mesiacov pre zakladateľa a všetkých členov skupiny Navzájom zadarmo. Tento benefit je možné aktivovať cez SMS alebo Môj Orange. 

Ponuka platí od 25. októbra 2019 do 29. februára 2020 a Orange bude používateľom v skupinách Navzájom zadarmo posielať SMS správy s informáciami, ako benefit využiť.

Orange bude v rámci vianočnej kampane rozdávať dáta zadarmo. Môžete ich získať pri aktivovaní nového paušálu a ďalšie extra dáta v skupine Navzájom zadarmo

Prečítajte si aj:

Máte hlasový paušál a pevný internet od Orangeu? Operátor vám dá tieto bonusy

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit