Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Partneri spoločnosti a vládne subjekty dostávajú opäť príležitosť nahliadnuť do zdrojového kódu produktov spoločnosti.

Okrem toho bude centrum fungovať aj ako inštruktážne centrum, kde sa návštevníci budú môcť dozvedieť viac o technikách spoločnosti Kaspersky v oblasti inžinierstva a spracovania údajov. Podobné centrum bolo otvorené v minulom roku v Zürichu.

Nové centrum je súčasťou Globálnej iniciatívy transparentnosti, ktorá predstavuje súbor opatrení, ktoré boli zavedené, aby sa naplnil rastúci dopyt partnerov a vládnych zainteresovaných strán po informáciách o tom, ako fungujú produkty a technológie spoločnosti Kaspersky.

„Dôvera a transparentnosť sa stávajú základom pre technologické spoločnosti. Sme hrdí na to, že v procese transformácie udávame trendy a že sa nám podarilo otvoriť už naše druhé centrum transparentnosti v Európe. Ako technologická spoločnosť sa zameriavame na zabezpečenie najlepšej IT infraštruktúry pre bezpečnosť našich produktov a dát. Musíme obnoviť dôveru vo vzťahy medzi spoločnosťami, vládami a občanmi a otvorenie centra v Madride je ďalším krokom, ktorý nám v tom pomôže,“ zdôrazňuje Anton Shingarev, viceprezident pre verejné záležitosti spoločnosti Kaspersky.

Viac informácií o Globálnej iniciatíve transparentnosti spoločnosti Kaspersky nájdete tu.

Značky: