Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už 20 rokov existuje na scéne slovenskej hudby skupina Para. Hity ako „Abstinent“, „Otec“ či „Keď ťa stretnem“ sú notoricky známe každému nielen ich raprockovému fanúšikovi.

Foto: PARA

Foto: Para

Najnovšie je abstinentom i spevák skupiny Lasky. Uzavrel stávku na festivale a tak rok nevezme alkohol do ruky. Okrem toho sa z neho stáva amatérsky športovec, kedže sa skupina začala kamarátiť s elektrobicyklami. S bratislavskou predajňou ebajkov – Sveta elektrobicyklov plánujú aj spoločnú cestu na budúcoročný festival Grape do Piešťan, kde si Lasky odšliape cestu aj so svojím verným štvornohým kamarátom. Zostáva mu len vymyslieť a namontovať na ebajk košík alebo klietku, aby sa o neho počas jazdy nemusel báť. Laskymu sa takáto športová aktivita s asistenciou motorčeka veľmi páči, lebo je podľa neho pre ľudí, ktorí sú presne ako on. Šliapať chcú iba pre zábavu.

Bubeník Pary Daniel Buzinkay to s ebajkom myslí ešte vážnejšie a absolvoval s ním dovolenku v talianskych Alpách a dokonca aj svoj prvý cyklomaratón.

Para momentálne okrem svojho okrúhleho výročia plánuje a pracuje na vydaní výberovky „The best of“, kde bude aj nová pesnička „Zostáva brutálna“ a samozrejme bude nasledovať turné spolu s ďalším oslávencom – skupinou Bez ladu a skladu, ktorá oslavuje svojich 30 rokov. Po turné vydá Para aj úplne nový album.