Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Počítačová skriňa Zalman Z1 Neo bola na slovenský trh uvedená už koncom roku 2015. Od tej doby si získala tisíce spokojných používateľov predovšetkým vďaka priaznivému pomeru cena výkon. Celkom bolo na českom a slovenskom trhu predané viac než dvadsaťtisíc kusov. Zalman Z1 Neo patrí medzi vôbec najpredávanejšie skrine. Aktuálne si drží prvú prípadne popredné pozície v niekoľkých najvýznamnejších online obchodoch .

Obľúbený model počítačovej skrine Zalman Z1 Neo si získal tisíce spokojných používateľov nielen vďaka priaznivej cene, ale aj elegantnému čiernemu dizajnu s atraktívnym modrým podsvietením a v neposlednej rade vďaka veľkému množstvu vychytávok. Skriňa vyhovuje aj požiadavkám náročnejších používateľov, ktorí si chcú postaviť výkonný herný počítač.

Zalman Z1 Neo má dostatok priestoru pre základné dosky formátu ATX, alebo micro ATX, ďalej pre ATX zdroj a grafickú kartu až do 375 mm. Skriňa je vybavená tromi 120 mm ventilátormi. Dva sú umiestnené v prednej a jeden v zadnej časti skrine. Ventilátory zabezpečujú optimálnu cirkuláciu vzduchu. Predné ventilátory sú modro podsvietené, čím dodávajú skrini elegantný vzhľad. Na prednej strane skrine sú k dispozícii dva USB porty 2.0, jeden USB port 3.0 a dva 3,5 mm jack konektory pre slúchadlá a mikrofón. Skriňa je vybavená prachovými filtrami. Priehľadná bočnica umožňuje zvedavým očiam nahliadnuť dovnútra skrine a predstaviť použitý hardvér.

Zalman Z1 Neo patrí do kategórie skríň Midi Tower. Rozmery sú 203 × 445 × 464 mm.

Cena a dostupnosť

Počítačová skriňa Zalman Z1 Neo je predávaná prostredníctvom internetových obchodov a vybraných predajcov. Ceny začínajú už na 36 EUR.

Značky: