Inteligentné domácnosti sú pre mnohých snom. Ovládanie domáceho osvetlenia na diaľku je prvým krokom k vytvoreniu domova s prívlastkom smart.

Pomocou aplikácie Philips Hue môžete ovládať a kontrolovať svoje svetlá bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Dokážete ich aj naprogramovať, aby sa v určitom čase zapli alebo vypli.

Spoločnosť v pondelok predstavila novú líniu vonkajších produktov osvetlenia Hue, vrátane svietidiel na stenu, bodového osvetlenia a stĺpových svietidiel. Tieto nové produkty sú plne kompatibilné s ekosystémom Philips Hue. Môžete ich ovládať prostredníctvom pridruženej aplikácie alebo hlasom.

Rozsah produktov Hue umožňuje maximálne využiť vonkajšie priestory, či už ide o vytvorenie ideálnej atmosféry pre BBQ párty, alebo len pre skrášlenie vašej záhrady.

Medzi nové produkty patrí aj reflektor s názvom Lily, ktorý má za úlohu zvýrazniť kľúčové prvky dizajnu vo vašej záhrade. Svietidlo Calla, je určené na osvetlenie chodníkov v záhrade, alebo dvore. Pomocou aplikácie Hue môžete vybrať zo 16 miliónov rôznych farieb, aby ste si navodili atmosféru ktorú očakávate.

Nový rad vonkajšieho osvetlenia spoločnosti Philips bude k dispozícii v USA a Európe od júla. Ceny štartujú od 29,99 Eur. Základná sada Lily má predpokladanú cenu  279,99 Eur.

zdroj: pcmag

Prečítajte si aj:

Panasonic Smart Home: Aká je inteligentná domácnosť od spoločnosti Panasonic?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.