Slúchadlá boli pravdepodobne poslednou vecou, ktorá by pri slove Playboy niekomu napadla.

Najnovšie sa však na trh dostáva nová audio značka s názvom Playboy audio. Prvým produktom vo svete zvuku sú bezdrôtové slúchadlá ICON 1, ktoré sú už dostupné prostredníctvom webovej stránky Playboy Audio za 150 dolárov. Aktuálne nie je známe, kedy budú tieto slúchadlá dostupné aj celosvetovo. 

Zvuk by mal byť kvalitatívne porovnateľný z dvojnásobne drahšími slúchadlami

Playboy tvrdí, že bezdrôtové slúchadlá ICON 1 ponúkajú prémiový zvuk bez skreslenia, využívajúci bohaté a silné basy. Vraj rovnako dobre sú na tom slúchadlá aj pri telefonovaní, pretože pokročilá technológia mikrofónu a hands-free poskytuje krištáľovo čisté výsledky.

Z hľadiska výdrže batérie nie sú na tom slúchadlá vôbec zle. Na jedno nabitie je možné počúvať až 22 hodín, pričom okrem Bluetooth pripojenia je možné využívať prepojenie aj pomocou dodaného kábla. Slúchadlá sú navrhnuté tak, aby boli dobre prenosné a ľahké. ICON 1 sa určite nehanbia za svoju príslušnosť ku značke Playboy, čo je veľmi jasne vyobrazené aj na hlavovom moste.

Na výsledky spokojnosti používateľov s Playboy slúchadlami (samozrejme po zvukovej stránke) si budeme musieť ešte chvíľu počkať. Snáď sa dočkáme aj pokračovania.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Totálne odhlučnenie so slúchadlami Sony WH-1000XM3

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.