Záujem o ňu si môžete zaregistrovať už dnes.

Telekom oficiálne oznámil, že do svojej ponuky zaradí konzoly novej generácie, ktoré sa dostanú na trh koncom roka 2020. Konkrétne ide o Xbox Series X a PlayStation 5. Pre novú konzolu od Sony je už k dispozícii aj webová stránka, cez ktorú môžete zaregistrovať záujem o PlayStation 5 – telekom.sk/predpredaj/sony/playstation-5

Telekom a Sony zatiaľ neprezradili cenu konzoly, avšak vieme, že PlayStation 5 bude v ponuke Telekomu v rovnaký deň, ako bude štartovať jej predaj na Slovensku.

Výhodou kúpy PS5 od Telekomu bude možnosť využívať predaj na splátky, t.j. nemusíte zaplatiť celú sumu naraz, ale ak si plánujete kúpiť napríklad nový paušál, môžete si k nemu zobrať práve PlayStation 5. Na začiatku zaplatíte iba akontáciu a potom mesačné splátky s paušálom. Pripomeňme, že pri objednávke cez web môžete získať zľavu na akontáciu vo výške 20 eur.

Ďalšie informácie o zaradení PS5 do ponuky či detaily k predaju bude Telekom postupne zverejňovať v najbližších mesiacoch. Doteraz dostupné informácie o konzole PlayStation 5 si môžete prečítať v tomto článku.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Sony ukázalo konzolu PlayStation 5: Jej futuristický dizajn je nádherný (VIDEO)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit