Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Towercom ponúka doplnkový balík Plustelky pod názvom Plustelka VIAC už v siedmych lokalitách na Slovensku. Pokrytie sa v najbližších mesiacoch rozšíri aj do ďalších krajov. Towercom tak naďalej pokračuje vo vylepšení dostupnosti svojich služieb pre maximálny komfort čo najväčšieho počtu svojich zákazníkov.

Divákom je aktuálne služba Plustelka VIAC prístupná cez vysielače v Bratislave, Nitre, Topoľčanoch, Banskej Bystrici, Tatranskej Lomnici, Prešove a Košiciach. Do septembra je naplánované spustenie Plustelky VIAC cez ďalších sedem vysielačov a to i v nových lokalitách ako Bachledova dolina (15.7.), Trnava (1.8.), Nové Zámky (1.8.), Malacky (1.9.) či Štrbské Pleso (1.9.).

Plustelka je balík vyše dvadsiatich programov, ktorý si môžu zákazníci naladiť ľahko a pohodlne priamo cez anténu v cene od 4,99 € mesačne. Doplnkový balík Plustelka VIAC obsahuje ďalších 7 kanálov prevažne v HD kvalite, za mesačný poplatok 2,99€. Zoznam autorizovaných predajcov a všetky bližšie informácie o dostupnosti a cenách nájdete na webovej stránke www.plustelka.sk

 

Značky: