Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Počas extra horúcich letných týždňov sa k športovaniu mimo klimatizované fitnes centrum donútil asi len ten, kto má naozaj silnú vôľu. Ak patríte do druhej skupiny a okrem plávania na dovolenke ste celé prázdniny neurobili ani krok zbytočne (samozrejme v dobrej viere šetriť svoje zdravie), možno ste práve zistili, že vaše telo trochu chátra – alebo ste dokonca pribrali pár kíl. S chladnejším vzduchom a pravidelným poprázdninovým režimom ale môžete ľahko získať kondíciu späť. Možno aj s niektorým z nasledujúcich pomocníkov.

Produktové tipy:

Inteligentné hodinky Apple Watch 3

S elegantným remienkom, zabudovanou GPS a novým výškomerom presne zaznamenajú vaše tréningy. Aktualizovaná aplikácia Cvičenia si poradí aj s vysoko intenzívnym intervalovým tréningom a pri plávaní tiež automaticky počíta bazény. V priebehu dňa sledujú hodinky váš pohyb na všetky spôsoby – či idete pešo do práce, beháte alebo napríklad skáčete s deťmi panáka. Tri krúžky vám prehľadne ukazujú, ako veľmi ste aktívny, a povzbudzujú vás k pohybu. Apple Watch Series 3 sú vodeodolné do 50 m (vody v reproduktore po tréningu sa zbavia zvukovými vibráciami), majú snímač tepovej frekvencie, akcelerometer, gyroskop, snímač okolitého osvetlenia, internú pamäť 8 GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, magnetický nabíjací kábel a na jedno nabitie vydržia až 18 hodín. Cena je 399 €.

Inteligentné hodinky Fitbit Versa

Tohtoročná novinka zaujme pokročilými funkciami, veľkým displejom a jednoduchým dotykovým ovládaním. Zmeria za vás počet krokov za deň, vzdialenosti, spálené kalórie aj počet vyšliapaných poschodí, kontroluje kvalitu vášho spánku a ráno vám prinesie analýzu s tipmi na zlepšenie. Ponúka tiež integrovaný merač srdcového tepu. Hodinky tiež samy rozpoznajú, akú aktivitu práve vykonávate, a začnú ju zaznamenávať – ​​aplikácia Fitbit vám potom ponúkne podrobné štatistiky. Možno ich tiež pripojiť k GPS telefónu, majú kapacitu pre 300 pesničiek, batéria vydrží až 4 dni a v balení nájdete 2 veľkosti remienka. Cena je 199,90 €.

Slúchadlá JBL T210

Tieto špuntové slúchadlá sú veľmi ľahké a ponúkajú príjemný vyvážený zvuk. Navyše sú vybavené technológiou JBL Pure Bass, ktorá umožňuje produkovať špičkový zvuk s plnými basmi a zvonivými výškami. Sú tiež vybavené jednotlačidlovým diaľkovým ovládačom s mikrofónom pre jednoduché handsfree hovory. Plochý kábel odolný proti zamotávaniu je ukončený 3,5 mm jackom, čo zaručuje kompatibilitu s MP3 prehrávačmi či telefónmi. Cena je 19,99 €.

Fitness náramok Honor Band 3

Monitoruje beh, plávanie, jazdu na bicykli aj obyčajnú prechádzku a počas všetkých aktivít navyše meria srdcovú aktivitu. Je vodotesný až do hĺbky 50 metrov, môžete ho nakonfigurovať so svojím telefónom a dokáže merať kvalitu a dĺžku vášho spánku. Ponúka aj GPS, skúmanie trasy, bezdrôtovú synchronizáciu s aplikáciami, zdieľanie výsledkov alebo krokomer. Cena je 69 €.

Športové slúchadlá Sony SP500

S otvorenou bezpečnou konštrukciou vám umožnia užívať si hudbu a zároveň reagovať na vonkajšie podnety, nebudú vás nijako obmedzovať v pohybe a prostredníctvom 13,5mm reproduktorov s frekvenčným rozsahom 20-20 000 Hz si budete môcť pri športe naplno vychutnať čistý zvuk. Vďaka vstavanému mikrofónu s nimi môžete aj telefonovať a na prichádzajúci hovor vás upozornia vibráciami. Pripojíte sa cez Bluetooth alebo NFC a nastavenie a spustenie hudby vám tak zaberie len niekoľko sekúnd. Na plné nabitie vydržia slúchadlá v pohotovostnom režime až 200 hodín, hrať alebo telefonovať v kuse až 8 hodín. Na výber máte z niekoľkých farieb. Cena je 69,90 €.

Filtračná fľaša Brita Fill & Go Vital

Pri zvýšenom pohybe by ste tiež mali dbať na dostatočný pitný režim. Táto filtračná fľaša eliminuje z kohútikovej vody chlór a ďalšie nežiaduce látky, zároveň v nej ale zachováva prospešné minerály. Vďaka praktickému zatváraniu ju otvoríte pomocou jednej ruky a vojde sa napríklad aj do držiaka nápojov v aute. Je vyrobená z odolného materiálu bez obsahu BPA. Ponúka objem 0,6 l a váži 0,19 kg. Cena je 17 €.

Digitálny hudobný prehrávač Sony NW-E393L

Voľby jednotlivých skladieb či obrázky môžete prezerať na farebnom 4,5cm displeji s LED podsvietením. Prehráva formáty AAC, JPEG, MP3, PCM a WMA a kapacita 4 GB spoľahlivo pojme tisíce skladieb. Tuner FM ponúka 30 predvolieb staníc a obľúbené melódie vám budú znieť v ušiach až 35 hodín vkuse, o krištáľovo čisté výšky aj dunivé hĺbky sa postará pokročilá technológia ClearAudio+. Slúchadlá a USB kábel sú v balení. Cena je 91,90 €.

Fitness mixér Electrolux ESB2500

Vytvoríte s ním rôzne čerstvé ovocné, zeleninové či proteínové koktaily a súčasťou balenia sú aj dve plastové nádoby (bez obsahu BPA) s viečkom o objeme 600 ml, takže si v nich nápoj nielen pripravíte, ale môžete si ho vziať i so sebou do práce alebo na tréning. Maximálny príkon je 300 W, mixér má protišmykové nožičky a pulzný spínač. Cena je 34,90 €.

Stolný mixér pre profesionálov SAGE BBL915

Vďaka neuveriteľnému príkonu 2200 W s ním zvládnete úplne všetko – nasekať, namixovať, namlieť všetky druhy potravín alebo nadrviť ľad. Rýchlosť môžete regulovať podľa potreby a automatický systém detekcie preťaženia zabraňuje prehriatiu. Veľmi solídna konštrukcia z nerezovej ocele a so štyrmi nožičkami zaisťuje dokonalú stabilitu, zároveň tlmí vibrácie. Do vstavaného úložného priestoru zase môžete zmotať prívodný kábel, aby sa vám neplietol na pracovnej ploche, a oceníte aj podsvietený LCD displej. Vyberať môžete z rôznych rýchlostí miešania a mletia, alebo si vyberte jeden zo 6 prednastavených programov – okrem smoothie máte k dispozícii napríklad aj indukčný ohrev na prípravu polievok a omáčok. Súčasťou balenia je 2l nádoba z tritanu, veko s vyberateľným vnútorným viečkom, vtláčadlo na mrazené dezerty a stierka. Cena je 499 €.

Všetky produkty kúpite v kamenných predajniach Datart alebo na www.datart.sk.

Značky: