Najlepší statív je ten, ktorý máte neustále so sebou.

Na Kickstarteri sa objavil nový projekt s názvom Pocket Tripod. Ten sľubuje najmenší statív na svete, ktorý môžete neustále nosiť so sebou. Príslušenstvo je totiž možné rozložiť do formátu platobnej karty a mať ho napríklad v peňaženke.

pocket_tripod_01

Pocket Tripod okrem statívu funguje aj ako stojan. Telefón môžete používať na výšku alebo na šírku, výhodou je schopnosť meniť uhol naklonenia. V tomto smere sa zariadenie podobá na bežný statív, avšak jeho nevýhodou je absencia nastavenia výšky. Ak teda chcete niečo nahrávať z výšky očí, treba nájsť pevný povrch v danej výške, na ktorý mini-statív položíte.

pocket_tripod_02

Výrobca ponúka svoj produkt prostredníctvom portálu Kickstarter za 18 dolárov. Je potrebné zvoliť aj rozmery statívu, konkrétne časti, do ktorej sa vkladá smartfón. A pokiaľ vám stačí jednoduchší rozoberateľný stojan (bez možnosti menenia uhlu naklonenia), na AliExpresse nájdete podobné príslušenstvo za necelý poldolár. Ich kvalitu nevieme porovnať, ale Pocket Tripod vyzerá byť odolnejší a trvácnejší. Nehovoriac o flexibilite.

Zdroj: Kickstarter

Prečítajte si aj:

Technologické podvody na Kickstarteri

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit