Podľa dostupných informácií by malo ísť o rebrandovaný model Redmi K30 Pro.

Minulý mesiac sa objavili správy, ktoré tvrdili, že Redmi K30 Pro môže prísť do Indie ako člen značky Poco. Túto správu však generálny manažér Poco India vyvrátil a uviedol, že spoločnosť neplánuje uviesť Redmi K30 Pro ako Poco F2 alebo X2 Pro.

Nový záznam v zozname podporovaných zariadení Google Play aktuálne zobrazuje, že Redmi K30 Pro bude dostupný  ako Poco F2 Pro. Tento smartfón má aj podobné kódové označenie ako Redmi K30 Pro. Zatiaľ však nie je jasné, na ktorých trhoch sa bude Poco F2 Pro predávať. Pokiaľ by sa tento model dostal aj na slovenský trh, tak najskôr pod označením Pocophone F2 Pro.

Okrem toho si môžeme v zozname všimnúť aj Redmi K30 Pro Zoom s označením „Imiinpro“, čo je kódové označenie zariadenia pre indický trh. Aj preto sa zdá, že duo Redmi K30 a Poco F2 Pro sa dostanú do Indie samostatne.

Poco F2 Pro

Zdroj: XDA-Developers

Teraz nám však iba zostáva sledovať, čo Xiaomi a už samostatná značka Poco chystajú. Predstaviteľ Poco Chandolu Manmohan potvrdil, že ďalšie zariadenie značky prídu s vyššou cenovkou ako pôvodný Pocophone F1. Toto je však jediný detail, ktorý zatiaľ máme. Okrem toho spoločnosť Poco tiež pracuje na rozšírení svojho portfólia o TWS slúchadlá.

Zdroj a titulný obrázok: GSMArena

Prečítajte si aj:

Polar Grit X oficiálne: Priama konkurencia pre inteligentné hodinky Garmin fénix?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.