POCO F6 Pro bude cenovo atraktívnym výkonným smartfónom.

Jarná vlna predstavovania vlajkových lodí rôznymi výrobcami vrátane Xiaomi je už za nami. Kým sa tak na jeseň objavia na trhu ďalšie vlajkové lode od ďalších výrobcov v podobe série iPhone 16 či Google Pixel 9, je čas na predstavovanie cenovo dostupnejších telefónov. Medzi ne sa má zaradiť aj nová séria sesterskej značky Xiaomi, ktorou bude POCO F6. V tejto sérii sa majú objaviť dva telefóny a ich predstavenie prebehne už 23. mája v Dubaji.

O výbave modelov POCO F6 a jeho Pro verzie vieme už takmer všetko. Dôvodom je práve to, že oba telefóny vychádzajú z čínskych verzií zariadení od Redmi, pričom zmeny medzi nimi budú minimálne až žiadne. Zaujímavou informáciou teda teraz pre záujemcov je práve cena, ktorú majú nové smartfóny získať.

POCO F6 Pro sa objavil v prvom eshope

Aj keď modely zo série POCO F6 zatiaľ nie sú predstavené, zdá sa, že Amazon sa už pripravuje na ich predaj. Na internete sa totiž objavila snímka telefónu POCO F6 Pro práve u tohto predajcu, ktorý mu nasadil atraktívnu cenu. Ide pritom o cenu, ktorú získa model v pamäťovej konfigurácii so 16 GB RAM a tiež 1 TB interným úložiskom. Pro verzia smartfónu by v tejto konfigurácii mala získať cenu 619,9 eura, pričom v porovnaní s predchádzajúcou generáciou ide o atraktívnejšiu cenu.

POCO F5 ProZdroj: TOUCHIT
POCO F5 Pro

Model POCO F5 Pro predstavený v minulom roku v konfigurácii s 12 GB RAM a 512 GB úložiskom získal oficiálnu cenu 649,9 eura na globálnom trhu. POCO teda zrejme s tohtoročným modelom ponúkne vyššie úložisko za nižšiu cenu a telefónu nebude chýbať ani atraktívna výbava. V základe sa máme dočkať napríklad výkonného čipsetu Snapdragon 8 Gen 2.

Ako sme už spomenuli, aj POCO F6 Pro bude vychádzať z už predstaveného modelu, ktorý je dostupný v Číne. Bude to teda globálnou verziou modelu Redmi K70, ktorý má vo výbave aj 5000 mAh batériu, podporuje 120 W nabíjanie a má skvelý jasný displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Fanúšikovia dobre vybavených telefónov sa majú teda na čo tešiť. A či sa cena potvrdí sa dozvieme už budúci týždeň práve na predstavení telefónov.

Zdroj: gizmochina.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.