Novinka do spoločnosti Poco bude predstavená 24. novembra.

Aktuálne sa môžeme pozrieť na obrázok, na ktorom je údajne vyobrazené pripravované zariadenie. Zdá sa, že Poco M3 pokračuje v netradičnom trende značky, ktorý začal modelom Poco X3. Logo nie je už tak veľké, ale je na mieste, kde takéto nápisy často nevidíme – symetricky umiestnené na opačnej strane sústavy fotoaparátov.

Na zadnej strane zariadenia sa nachádzajú tri fotoaparáty. Vedľa nich pravdepodobne vidíme duálny LED blesk. Podľa doterajších zistení môžeme predpokladať, že Poco M3 bude vyhotovený v čiernej, žltej a modrej farbe. Farieb môže byť pritom dostupných oveľa viac.

Displej príde s výrezom v tvare kvapky, pričom na bočnej strane je jasne vidieť čítačku odtlačkov prstov, čo pravdepodobne znamená, že smartfón bude vybavený LCD displejom. Podľa zdroja bude mať Poco M3 6,53-palcový FullHD+ displej, Snapdragon 662, 4 GB RAM, 48 Mpx hlavný fotoaparát a 6 000 mAh batériu s podporou 18 W nabíjania.

Pre čínsky trh môže byť tento model uvedený ako Redmi Note 10 4G. Pripravovaná novinka môže prekvapiť aj cenou, ktorá bude vzhľadom k použitému čipsetu nižšia ako pri Poco X3.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 10T Pro: Oplatí sa kúpiť?

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.