Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Fotografujte počas celého leta vaše letné vlakové výlety a získajte 10 eur do zákazníckeho konta
  • Absolútny víťaz získa až 250 eur a môže precestovať až 5 990 kilometrov po Slovensku
  • Nechajte sa inšpirovať portálom #vlakom na výlet a zachyťte tie najkrajšie momenty

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) už v sobotu 15. júna odštartuje tretie najdlhšie kolo fotografickej súťaže ZSSKvelé zábery. Cieľom je zachytiť krásu krajiny z okien vlakov či odfotiť vlak Železničnej spoločnosti v malebnej prírode na (ne)známom mieste, ktoré je pre vás výnimočné. Svoje vlakové výlety môžete fotografovať počas celých letných prázdnin až do nedele 15. septembra 2024.

Súťaž má päť kôl a je otvorená širokej verejnosti. Všetci, ktorí splnia podmienky súťaže, získajú extra bonusový 10 € kredit do ZSSK ID a absolútny víťaz si odnesie až 250 € kredit, vďaka ktorému môže precestovať vlakmi Železničnej spoločnosti po Slovensku až 5 990 kilometrov.

Druhé kolo „Veľkonočné prázdniny“ vyhrala fotografia Jána Alexyho. Záber zachytáva majestátne Vysoké Tatry a dramatické oblaky. Autor za ňu vo verejnom hlasovaní na sociálnej sieti Facebook získal 135 hlasov, čím postúpil priamo do finále súťaže a zabojuje o titul absolútneho víťaza. Do hlasovania sa zapojilo celkovo 245 ľudí.

Ako sa zapojiť:

  • zaslať jednu alebo viac fotografií vlaku ZSSK v krajine alebo výhľad z vlaku na sutaz@slovakrail.sk,
  • uzávierka kola „Letné prázdniny“ je 15. septembra 2024 do 23:59,
  • fotografie musia spĺňať podmienky súťaže, ktoré sú dostupné na webovej stránke ZSSK: https://www.zssk.sk/skvele-zabery/,
  • odborná porota vyberie semifinalistov, z ktorých verejnosť na sociálnych sieťach vyberie víťaza kola, víťaz kola postúpi do finálovej ankety, kde sa v úvode budúceho roka rozhodne o absolútnom víťazovi,
  • mená výhercov budú zverejnené na sociálnych sieťach ZSSK a na webe ZSSK: www.zssk.sk/skvele-zabery.

Inšpirujte sa na portáli ZSSK #vlakom na výlet:

Na webovej stránke ZSSK nájdete tipy na výlety po celom Slovensku. Nechajte sa uniesť krásou našej krajiny a zachyťte tie najkrajšie momenty na fotografii!

Značky: