Svoju aplikáciu má aj Poštová banka presne tak, ako to sľubovali v januári na svojej tlačovej konferencii.

V prípade, že sa prihlasujete do služieb Poštovej banky cez internet banking, môžete sa o nej dozvedieť z reklamného banneru vedľa prihlasovacieho formulára. Tiež aj zo správy, ktorú budete mať doručenú vo vašom konte internet bankingu. To je pomerne skromné vypustenie novej aplikácie, buď nás reklama minula, alebo na ňu výrobca nijako zvlášť neupozorňoval.

Doteraz ste museli používať webové rozhranie pri prístupe z mobilného telefónu. To bolo dostatočne dobre prispôsobené.

Aplikácia

No appka je appka a prináša väčšiu bezpečnosť. Minimálne dbá aj na také detaily, aby ste nemohli urobiť snímku obrazovky z tejto aplikácie.

Samozrejme, je tu aj dôvod na lepšiu správu vašich produktov a platenie. Okrem rýchleho prehľadu zostatkov sa dajú skenovať QR kódy na rýchle vytvorenie platby. Podporované sú aj IBAN alebo ePOUKAZ aký dostávate na pošte.

Aplikácia obsahuje aj prehľad sporiacich produktov, úverovú kalkulačku, kurzový lístok alebo zoznam pobočiek a bankomatov.

Počas dvojdňového testovania nám spadla len raz. Páčila sa nám rýchlosť aj prehľadnosť. Celkovo prináša novú formu pohľadu na vaše účty a produkty. Jedna výčitka na záver, po vypnutí obrazovky telefónu a jeho zablokovaní by sa mala aplikácia sama odhlásiť, to sa bohužiaľ nestalo.

Ak máte Poštovú banku, vyskúšajte novú aplikáciu. Dajte nám vedieť, ako vyzerá na tablete a ako ste s ňou spokojní.

Stiahnite si:

Google Play
App Store

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.