Xiaomi Mi MIX 2S naozaj existuje! Firmvérové ​​súbory odhalili kľúčové detaily.

S únikmi informácií, ktoré hovoria o existencii Xiaomi Mi MIX 2S sa stretávame už od posledného štvrťroku roka 2017. Keď generálny riaditeľ Xiaomi Lei Jun v decembri vyhlásil na summite Snapdragon Tech 2017, že ďalšia vlajková loď Xiaomi bude poháňaná Snapdragonom 845, bola to predzvesť o tom, že by mohol hovoriť o nadchádzajúcom smartfóne Mi 7.

Pravdepodobný vzhľad Mi Mix 2S.

Najnovšie sa však ukázalo, že Xiaomi môže predstaviť Mi MIX 2S ešte pred smartfónom Mi 7. Správy naznačujú, že čínsky výrobca môže oznámiť smartfón Mi MIX 2S na technologickom veľtrhu Mobile World Congress (MWC) 2018. Podľa novej správy od XDA sa súbory firmvéru skutočne objavili a potvrdili, že Xiaomi Mi MIX 2S skutočne existuje.

Súbory firmvéru obsahujú množstvo informácií o zariadení, ktoré má kódové označenie Polaris, čo bolo zrejmé už skôr.

Prostredníctvom súborov firmvéru bolo zistené, že smartfón je poháňaný čipovou sadou Snapdragon 845 a pobeží na operačnom systéme Android 8.0 Oreo. Dobrou správou je, že zariadenie je kompatibilné s projektom Treble.

Nové Mi Mix 2S je napájané z batérie s kapacitou 3 400 mAh. Neexistujú žiadne informácie o presnej veľkosti displeja Mi MIX 2S. Avšak môžeme predpodkladať, že displej bude mať pomer strán 18: 9 a rozlíšenie FHD+ 2160 x 1080 pixelov.

Pravdepodobný vzhľad Mi Mix 2S.

Dekompiláciou aplikácie MIUI kamery bolo zistené, že Mi MIX 2S bude podporovať rozpoznávanie scén. Tu sú scény, ktoré bude fotoaparát na novinke podporovať: doc (dokument), kvetina, jedlo, nebo, východ slnka / západ slnka, mačka, pes, zelené rastliny, noc, sneh, more, tráva, javorové listy, sukulentné, budova, mesto, oblak, zamračené a zadné osvetlenie.

V novinke môžeme očakávať fotoaparát Sony IMX363. Ďalšie funkcie, ktoré boli odvodené zo súborov firmvéru sú podpora dual-sim, Infraport a LED pre upozornenia. Správa oznamuje, že firmvér je masívny a pravdepodobne bude obsahovať viac informácií o zariadení Mi MIX 2S.

zdroj: gizmochina

Prečítajte si aj:

Xiaomi Redmi Note 5 a Note 5 Pro oficiálne predstavené

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.