Powerbanka Natec z produktovej rady Extreme Media s konektorom Type-C a micro USB na vstupe a dvojitým portom USB na výstupe pre súčasné nabíjanie dvoch zariadení má kapacitu 10 000 mAh a využíva technológiu Quick Charge 3.0™ .

Powerbanka Extreme Media NPB-1155 je vybavená funkciou rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0™, a preto nabíja pripojené zariadenia až štyrikrát rýchlejšie než bežné powerbanky. Licencovaná technológia Quick Charge 3.0™ s inteligentným čipom zaručuje, že pripojené zariadenie bude správne rozpoznané a powerbanka ho bude nabíjať maximálnym prúdom, ktorý deklaruje producent pripojeného zariadenia. Pokiaľ pripojené zariadenie nepodporuje technológiu rýchleho nabíjania, powerbanka spomalí nabíjanie na maximálnu bezpečnú rýchlosť.

Vďaka dvojitému vstupu je možné voliť, ktorým káblom powerbanku nabíjať. Pokiaľ pripojený telefón používa najnovšie riešenie USB-C, potom je možné použiť ten istý kábel. Nie je teda potrebné mať dva samostatné káble na nabíjanie telefónu a powerbanky.


Powerbanka Natec Extreme Media obsahuje ochranu proti prepätiu a preťaženiu, čo zaručuje stabilnú a bezpečnú prevádzku bez rizika poškodenia nabíjeného zariadenia.

Dostupnosť a cena

Powerbanka Natec Extreme Media NPB-1155 je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 19 EUR vrátane DPH.

Vlastnosti

Funkcia rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0™

Možnosť nabíjať cez port Micro USB, alebo USB Type-C

Duálny výstup USB na súčasné nabíjanie dvoch zariadení
Ochrana proti prepätiu a preťaženiu
Inteligentný čip prispôsobuje parametre dobíjania podľa pripojeného zariadenia

Špecifikácie

Vstupné napätie (USB Type-C): DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
Vstupné napätie (Micro USB): DC 5V/2A, 9V/2A, 12V/1,5A
Výstupné napätie (QC 3.0): DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
Výstupné napätie (USB 2.0): DC 5V/3A
Kapacita batérie: 10 000 mAh – 3.7V
Počet výstupných USB portov: 2

Značky: