K obom najnovším smartfónom pripravil Samsung širokú ponuku puzdier a krytov. V ponuke je aj špeciálna externá batéria.

Samsung predstavuje spoločne so svojimi aktuálnymi vlajkovými loďami medzi smartfónmi rozmanité príslušenstvo. Zákazníci si môžu vyberať z klasických flipových puzdier, súčasťou ponuky je však aj unikátny variant s LED diódami a zadné kryty s QWERTY klávesnicou alebo v koženom prevedení. Špeciálne pre Samsung Galaxy S7 edge a S7 bola navrhnutá aj bezdrôtová externá batéria, ktorá sa nasadzuje priamo na smartfón.

Originálne kryty sú nielen zaujímavým doplnkom, ale sú aj funkčnou súčasťou, ktorá umožňuje ovládanie telefónu. Či už ide o časti displeja v prípade S View Cover, celý displej u Clear View či dotykové časti LED View Cover, ktorý prináša aj notifikácie. Puzdrá tak nielen chránia, ale dávajú používateľom možnosť komfortného ovládania.

LED View Cover

Flipové puzdro s LED diódami a s vnútorným vreckom smartfóny Galaxy S7 edge či S7 nielen chráni. Vďaka animáciám LED diód získava používateľ tiež dôležité oznámenia, aj keď je displej telefónu vypnutý. Potiahnutím prsta cez kryt môže užívateľ prijímať telefónne hovory – pomocou špeciálnych ikon, ktoré priradí k svojim kontaktom, dokonca vie, kto volá. Puzdro LED View Cover pre Samsung Galaxy S7 edge či S7 bude k dispozícii v čiernom, zlatom a striebornom prevedení za 69,90 Eur s DPH.

Samsung_S7 edge_Led View_nowat

TIP: Čo je vnútri škatule Samsung Galaxy S7 edge

VIDEO touchIT: Otvárame balenie Samsung Galaxy S7 edge a hodnotíme jeho vlastnosti

Ochranný kryt s klávesnicou

Priaznivci hardvérovej QWERTY klávesnice majú v dobe, ktorej dominujú dotykové smartfóny, stále užší výber. Samsung však myslí aj na nich. Ponuka doplnkového príslušenstva pre Galaxy S7 edge a S7 obsahuje aj plne funkčnú odnímateľnú QWERTY klávesnicu. Ochranný kryt s klávesnicou bude dostupný v čiernej a zlatej farbe za 59,90 Eur s DPH.

Samsung_S7_kryt s QWERTY klávesnicou_nowat

Kožený zadný kryt

Leather Cover je dokonale strihaný na miery pre Galaxy S7 edge i S7. Dodáva zariadeniam elegantný, luxusný vzhľad a je veľmi príjemný na dotyk. Kryt vyrobený z čiernej kože bude v predaji za 39,90 Eur s DPH.

Samsung_S7_Leather Cover_nowat

Puzdrá Clear View, S View a flipové puzdro s vreckom

Stálicami v ponuke príslušenstva Samsung sú praktické puzdrá s priesvitnou prednou časťou (Clear View), s výrezom pre displej (S View) a s celistvou prednou časťou, ktorá ukrýva vrecko napríklad na vizitku. Puzdrá sú v ponuke v čiernom, zlatom, striebornom a bielom prevedení. Odporúčaná maloobchodná cena bude 59,90 Eur za Clear View (čierne, zlaté, strieborné), 49,90 Eur za S View (čierne, biele, zlaté) a 29,90 Eur za flipové puzdro s vreckom Flip Wallet (čierne, biele).

Samsung_S7 edge_Clear View_nowat

Puzdro ClearView

Samsung_S7_S View_nowat

Puzdro S View

Samsung_S7_Flip Wallet_nowat

Puzdro Flip Wallet (s vreckom)

TIP: Súbor fotoaparátov Samsung Galaxy S7 edge vs. Galaxy S6 edge PLUS

Súboj Samsung fotoaparátov: Galaxy S7 edge verzus Galaxy S6 edge Plus

Bezdrôtová externá batéria Back pack

Back pack je prevratným riešením pre predĺženie výdrže smartfónu. Perfektne sa hodí v situáciách, keď nemáte prístup k elektrickej sieti, ale nutne potrebujete používať telefón. Záložnú batériu Back Pack len nasadíte na zadnú časť Galaxy S7 edge alebo S7 a môžete ďalej fotografovať, telefonovať, počúvať hudbu atď. Jej kapacita je 3400 mAh.

Samsung_S7 edge_externí baterie2_nowat

Nepotrebujete žiadne ďalšie konektory ani káble. Je preto vhodným spoločníkom pre všetkých cestovateľov. Back Pack má indikátor napájania, ktorý oznamuje zostávajúcu kapacitu batérie. V predaji bude v čiernej farbe za 89,90 Eur s DPH.

Samsung_S7 edge_externí baterie_nowat

Príslušenstvo bude dostupné v priebehu marca. Odporúčaná maloobchodná cena telefónu Samsung Galaxy S7 edge 799 Eur s DPH a Samsung Galaxy S7 je 699 Eur s DPH.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.