Stane sa tak v San Franciscu.

Samsung zvykne predstavovať svoje vlajkové lode radu Galaxy S vždy na prelome februára a marca. Neinak tomu bude aj v prípade noviniek Galaxy S11. Tie by mali byť svetu ukázané 18. februára 2020.

Predpokladaný termín tlačovej konferencie prezradil Ice universe na sociálnej sieti Twitter. Tento leaker v minulosti už viackrát priniesol mnohé informácie, ktoré sa týkali Samsungu a ukázali sa byť pravdivé.

Samsung na tlačovej konferencii ukáže telefóny radu Galaxy S11 a tiež aj nový skladateľný smartfón – jeho názov by mal byť Galaxy Fold 2. O dizajne budúcej generácie skladateľného smartfónu od Samsungu sa špekuluje, jeho cena by však mala byť nižšia v porovnaní s tohtoročným modelom.

V prípade Galaxy S11 sa tešíme najmä na jeho 108 Mpx zadný fotoaparát a 5× optický zoom. Budúce vlajkové lode by mohli potešiť aj výdržou batérie – štandardná verzia S11 bude mať 4500 mAh batériu a verzia S11+ až 5000 mAh akumulátor.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Potvrdené: Samsung Galaxy S11 bude zaznamenávať video v rozlíšení 8K

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit