Výrobca prezentuje potenciál 200 Mpx hlavného fotoaparátu.

Samsung počas udalosti Galaxy Unpacked, na ktorej predstavil smartfóny radu Galaxy S23, prezentoval vlajkovú loď Galaxy S23 Ultra ako skvelý nástroj na záznam videa. Dôvodom je jeho 200 Mpx hlavný fotoaparát, ktorý v predstihu vyskúšali aj režiséri Ridley Scott a Na Hong-jin.

Výsledkom sú dva krátke filmy, pričom prvý z nich, Behold od Ridleyho Scotta, je už dostupný na YouTube kanáli Samsungu. Film je dlhý približne 3,5 minúty a prezentuje potenciál hlavného senzora – vo videu sa striedajú akčné scény, ktoré zachytávajú rýchly pohyb, s detailnými zábermi na tváre ľudí rôznych rás, takže si môžete pozrieť, ako si telefón poradí s podaním pleti a koľko detailov zachytí.

Samozrejme, dá sa predpokladať, že filmári vytvorili ideálne podmienky na to, aby dokázali naplno využiť potenciál 200 Mpx senzora. To mu však neuberá na kvalite. Veď posúďte sami. A pokiaľ by ste si chceli pozrieť, aké video môže s Galaxy S23 Ultra natočiť bežný používateľ, prečítajte si náš článok s videom.

Zdroj: YouTube

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit