Ak ste majiteľom Macu a zároveň radi hráte hry, určite ste už narazili na problém so slabým výkonom grafickej karty. Z Kickstarteru prichádza riešenie s názvom Wolfe.

Wolfe je externá grafická karta (eGPU), ktorú cez Thunderbolt rozhranie pripojíte k počítaču a môžete tak využiť extra výkon na hranie hier či iné aplikácie. Vývojári sa zameriavajú hlavne na Apple laptopy, ale Wolfe bude fungovať s každým laptopom s Thunderbolt rozhraním.

Momentálne môžete projekt podporiť na Kickstarteri a vybrať si z dvoch verzií – Wolfe (s Nvidia GTX 950) a Wolfe Pro (s Nvidia GTX 970). Vývojári však tvrdia, že je viac ako pravdepodobné, že GTX 970 vymenia za GTX 1060. Ak si produkt zakúpite počas KS kampane, môžete si vybrať verziu s Thunderbolt 2, ktorá je vhodná pre staršie MacBooky, alebo s Thunderbolt 3. Pozor, neskôr sa bude dať zohnať len verzia s Thunderbolt 3, podľa eGFX štandardu.

Dizajn zariadenia je jednoduchý a štýlovo sa hodí k produktom od Apple. Ak vás Wolfe zaujal, máte ešte 25 dní do konca crowdfundingovej kampane.

Zdroj: www.kickstarter.com
Autor: Pavol Ondruška