Zalman prestavil novú počítačovou skriňu Z11 Neo s dymovým akrylátom, pre dosiahnutie moderného dizajnu bez zbytočných LED diód. 

Pre dosiahnutie moderného vzhľadu skrine sa kórejský výrobca rozhodol nepoužívať nadmerné množstvo LED podsvietenia ani zbytočne ozdobený predný panel. Skriňa Z11 Neo má moderný a do istej miery klasický dizajn. Charakteristické vzduchové vstupy na prednej a hornej strane skrine v kombinácii s preskleným bokom z dymového akrylátu jej dodávajú originálny vzhľad. Ďalším charakteristickým prvkom tejto skrine je špeciálna polička na hornej strane, ktorá je určená napríklad pre mobilný telefón pri nabíjaní.

Skriňa umožňuje ľahkú inštaláciu rôznych chladiacich systémov. Niekedy sú už ventilátory chladenia predinštalované podľa štandardov výrobcu. Toto riešenie v prípade Z11 Neo vybral aj Zalman. Skriňa je vybavená piatimi ventilátormi. Dva z nich majú LED podsvietenie. Pokiaľ by to nestačilo, výrobca vyčlenil taktiež ďalšie tri sloty pre 120 mm dodatočné ventilátory. Do skrine je možné nainštalovať veľký CPU chladič s výškou až 175 mm. Do skrine sa dá tiež nainštalovať vodné chladenie. V hornej časti skrine je vyčlenený priestor pre 240 mm chladič a špeciálne navrhnuté odvody tepla.

Zalman Z11 Neo je vybavená štyrmi USB vstupmi na čele horného panelu. Dva z nich sú rýchle porty USB 3.0, ďalšie dva sú klasické porty USB 2.0. Porty USB sú doplnené 3,5 mm slúchadlovým výstupom a mikrofónovým vstupom.

Skriňa poskytuje dostatok priestoru pre šesť pevných diskov. Obsahuje sloty pre  3,5 a 2,5-palcové disky.

Odporúčaná koncová cena vrátane je 69 eur.

Značky: