Obľúbený operátor vám ponúka kvalitnú ponuku programov. Za satelit a inštaláciu s bonusom neplatíte.

So sťahovaním do nového bývania sú spojené rôzne výzvy, ktoré musíte v novom dome či byte riešiť. Jednou z nich je aj výber nového poskytovateľa TV vysielania. Pokiaľ ste naozaj nároční, a okrem širokej programovej ponuky vám záleží aj na jeho spoľahlivosti, tak máme pre vás vynikajúci tip.

Vždy niečo navyše

DIGI zákazníkom ponúka viac ako 140 programov, ktoré sú súčasťou balíčka Premium, EXTRA HU+ a EXTRA HBO, čo zabezpečí, že svoje obľúbené vysielanie si nájde skutočne každý. V ponuke však nechýbajú filmové, dokumentárne, detské alebo športové programy.  

Ušetrite s DIGI 

Sťahovanie dokáže rodinný rozpočet zaťažiť. DIGI aj preto novým zákazníkom ponúka možnosť inštalácie bez poplatku. Všetci noví zákazníci pri prechode do DIGI môžu teraz využiť bonus a neplatiť tak na úvod žiadne poplatky za satelit a inštaláciu. Pri využití tohto inštalačného bonusu zákazník ušetrí až 72 eur. 

DIGI televíziaZdroj: DIGI

Ponuka, z ktorej si vyberie každý

Aj pri bohatej programovej ponuke sa môže stať, že niektorí členovia rodiny si z nej nevedia vybrať. To však neplatí pri Premium ponuke od DIGI. Tento rozšírený balík ponúka viac ako 100 programov, takže na svoje si určite príde každý člen domácnosti. 

V ponuke 11 detských programov čakajú rôzni rozprávkoví hrdinovia, ktorí najmenšieho diváka prevedú svetom dobrodružstiev a nevídaných zážitkov. V programovej ponuke pre deti nechýba Ťuki TV, Disney Junior, Cartoon Network alebo Nick Jr. 

Milovníci dokumentov si takisto prídu na svoje. V ponuke DIGI nájdu až 20 dokumentárnych programov vrátane Discovery, BBC Earth či History Channel.

DIGI televíziaZdroj: DIGI

Buďte nároční

Pre náročnejšieho diváka je pripravených 16 filmových programov, na ktorých nájdete najnovšie filmy a seriály. Pre všetkých fanúšikov športu čakajú prenosy z Ligy majstrov UEFA, Premier League, LaLigy, Serie A či Bundesligy. Ponuku týchto tradičných futbalových líg dopĺňajú atraktívne zápasy americkej NFL či UFC. To všetko nájdete v ponuke 15 športových programov. Balík Premium získate už od 14,60 eur mesačne, pričom základný balík v DIGI získate už od 9,60 eur mesačne.

S DIGI GO máte všetko pod palcom

Mobilná aplikácia DIGI GO otvára ďalšie možnosti sledovania vášho obľúbeného televízneho vysielania až na dvoch zariadeniach súčasne. Pokiaľ nie ste ešte celkom presťahovaní do vášho nového bývania, so šikovnou aplikáciou DIGI GO môžete sledovať až 24 programov na mobile či tablete. 

V ponuke DIGI GO nechýbajú slovenské a české kanály a ani športové prenosy z 11 športových programov vrátane zápasov Ligy majstrov, Formuly 1 či UFC. Súčasťou aplikácie je videotéka, ktorá obsahuje najnovšie športové okamihy, magazíny a rozhovory zo sveta športu. Zákazníci DIGI môžu získať aplikáciu už od 1,90 eur mesačne.

Prechod do DIGI je rýchly a jednoduchý

Ušetrite aj svoj čas. Nemusíte chodiť na pobočku, alebo zháňať potrebné vybavenie. Rovnako nemusíte stráviť hodiny čítaním manuálu o montáži satelitu či zapojení set-top boxu. Montáž satelitu vám zabezpečí skúsený technik a už o pár dní môžete sledovať bohatú programovú ponuku od DIGI. 

DIGI aj naďalej ponúka zákazníkom televíziu a internet bez viazanosti.

Ďalšie informácie o kampani nájdete na tomto odkaze, alebo na infolinke 0850 211 112.

Zdroj: DIGI

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.