Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

OLED televízory spoločnosti LG Electronics (LG) získali už po piatykrát v rade ocenenie od asociácie EISA. Ceny EISA Awards za technológiu, dizajn a inovácie sú udeľované každoročne už viac ako tridsať rokov. Hodnotiacu komisiu tvoria experti z 50 odborných médií naprieč Európou.

„Získať ocenenie päť rokov po sebe nesie veľkú radosť, ale aj zodpovednosť. Uznanie LG SIGNATURE OLED TV komisiou expertov ako najprestížnejšieho európskeho High‑End televízora vďaka dych berúcej kvalite obrazu, unikátnemu dizajnu a intuitívnemu ovládaniu potvrdzuje, že túto úplne novú kategóriu televízorov čaká veľká budúcnosť“ hovorí Marek Sojak z pobočky LG.

Označenie „umeleckého kúsku“ si od poroty vyslúžil televízor LG SIGNATURE OLED TV (model 65G6). Jeho unikátny ultratenký Picture‑on‑Glass, perfektné zobrazenie čiernej a podpora HDR 10 aj Dolby Vision mu vyniesli víťazstvo v kategórii European High-End TV Award.

Ďalšie ocenenie, tentoraz v kategórii European Smart TV Award, získal televízor LG UH770V SUPER UHD TV. Ten sa môže pochváliť nielen skvelou kvalitou obrazu, ale aj intuitívnym ovládaním užívateľského prostredia webOS 3.0. Cenu European Mobile Innovation Award získala tohtoročná mobilná novinka LG G5, ktorá vyniká svojim jedinečným modulárnym dizajnom a celokovovým telom.

Značky: