Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tri desiatky modelov rôznych výkonov. Tak široká je ponuka zdrojov pre PC značky Zalman. Medzi týmito zdrojmi si už štyri roky drží pevnú pozíciu ZM600-GSII.

Keď bol presne pred štyrmi rokmi tento zdroj uvedený na český a slovenský trh málokto očakával, že sa bude tak dlho predávať, a že bude patriť medzi najobľúbenejšie zdroje značky Zalman. Od jeho uvedenia bolo na českom a slovenskom trhu predaných odhadom viac než 10 000 kusov. Za obchodným úspechom stojí predovšetkým priaznivý pomer cena výkon. Aktuálne sa tento zdroj s výkonom 600 W predáva už od 43 EUR vrátane DPH.

Zdroj ZM600-GSII nájde uplatnenie predovšetkým v herných zostavách a pracovných staniciach. Zdroj je dostatočne vybavený a spĺňa aj dnešné nároky výpočtovej techniky. Chladenie je zabezpečené 120mm ventilátorom, k dispozícii je šesť napájacích konektorov SATA a päť konektorov molex. Hlavný napájací konektor je 24pinový. Zdroj má ďalej prídavný napájací konektor EPS/ATX 4 a dva konektory PCI Express pre grafické karty. Účinnosť zdroja je 84 %.  Tento zdroj je vybavený funkciou aktívneho PFC (Power Factor Correction), ktorá zvyšuje účinok zdroja a eliminuje zbytočné straty. Má ochranné obvody mimo iné proti prepätiu, preťaženiu či skratu. Rozmery zdroja sú 140 × 150 × 86 mm a jeho hmotnosť je 1,95 kg.

Zdroj  ZM600-GSII je dostupný prostredníctvom siete internetových obchodov a špecializovaných predajní.  Doporučená koncová cena je 54 EUR vrátane DPH

Značky: