Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Nikon predstavuje úplne nový fotoaparát COOLPIX W300 – kompaktný fotoaparát do každého počasia, ktorý sa nezľakne hlbokej vody.

Tento jednoducho ovládateľný fotoaparát ideálny pre dobrodruhov je pripravený na snímanie nádherných exteriérov, mesta i všetkého medzi tým.

Ines Bernardesová, product manager, Nikon Europe povedala: „Ak si chcete užiť trochu dobrodružstva, tento kompaktný fotoaparát je pre vás ako stvorený. Vyrazte na cestu s fotoaparátom COOLPIX W300 a môžete zachytiť zábavu v bazéne či krásy, ktoré pozorujete počas šnorchlovania, alebo dokonca môžete zaznamenať svoje ponory počas kurzu potápania v otvorenej vode pre pokročilých. Môžete snímať scenériu zo zadného sedadla džípu alebo filmovať akciu na šikmom svahu bez obáv o svoj fotoaparát. Pripojenie pomocou aplikácie SnapBridge navyše umožňuje okamžite zdieľať vaše zážitky.“

Súhrn hlavných funkcií

Odolná konštrukcia. Odolný výkon. Skutočná sloboda. Vodotesnosť do hĺbky 30 m bez vodotesného krytu. Odolnosť proti otrasom pri páde z výšky až 2,4 m. Odolnosť proti mrazu až do teploty –10 °C a takisto odolnosť proti prachu.

Vzrušujúce okamihy. Výnimočné snímky. Citlivý zozadu osvetlený 16-megapixelový snímač CMOS a objektív s vysokou svetelnosťou f/2,8 a 5-násobným optickým priblížením. 10-násobná funkcia Dynamic Fine Zoom zdvojnásobuje dosah objektívu, čo umožňuje výrazne priblížiť akciu.

Ukážte viac zo sveta. Záznam videosekvencií s rozlíšením 4K/UHD 30p alebo Full HD (1080p) na súši aj pod vodou. Nová expozičná pamäť umožňuje snímať plynulé videosekvencie pri zmenách svetla, čo je užitočné najmä pri filmovaní pod vodou.

Ostrý a stabilný. Rýchle automatické zaostrovanie a pôsobivá päťosová hybridná stabilizácia obrazu od spoločnosti Nikon umožňuje rýchle, stabilné a presné snímanie – na súši aj pod vodou.

Vie, kam idete. Ukazuje, kde ste boli. Nové tlačidlo Nástroje fotoaparátu okamžite zobrazí na monitore informácie zo systému GPS, počet prejdených krokov a údaje o nadmorskej výške a tlaku vzduchu alebo o hĺbke a tlaku vody.

Jednoduché ovládanie pre životy plné dobrodružstiev. Hlboký grip, veľký monitor a jednoduché ovládanie pod vodou i v rukaviciach.

Svet čaká. Objavujte ho. Statívový závit fotoaparátu je užitočný, keď chcete použiť príslušenstvo, napríklad podvodný blesk Nikon SB-N10, alebo snímať časozberné videosekvencie so statívom.

Značky: