Spoločnosť Rollei uvádza na trh nový model z radu akčných kamier, Rollei Actioncam 550 Touch s dotykovým LCD displejom, Wi-Fi, diaľkovým ovládaním a nahrávaním v rozlíšení 4k.

Jednoduché ovládanie

Nová kamera Rollei Actioncam 550 Touch je vybavená citlivým 2-palcovým dotykovým displejom, pomocou ktorého je ovládanie kamery pohodlné a intuitívne. Displej je ľahko čitateľný a to aj za zlých svetelných podmienok, čo uľahčuje ovládanie všetkých funkcií kamery. Ďalšie ovládacie prvky sú už dve mechanické tlačidlá – spúšť a prepínanie režimov. Vďaka integrovanému Wi-Fi pripojeniu je možné kameru ľahko ovládať aj pomocou mobilného zariadenia so systémom Android alebo iOS. Kamera je navyše dodávaná spolu s diaľkovým ovládaním vo forme náramku s dosahom až 10 m, ktorý pri športe umožňuje pohotové ovládanie spúšte kamery.

Bezpečnosť pre kameru i používateľov

Rollei Actioncam 550 Touch je dodávaná s ochranným podvodným puzdrom, vďaka ktorému sa s vami môže kamera potopiť až do hĺbky 40 metrov. Dodávané prehnuté a rovné samolepiace 3M podložky dokonale priľnú na takmer akýkoľvek povrch a zaistí tak bezpečné uchytenie kamery. Pevné a bezpečné uchytenie k týmto podložkám sprostredkováva spojka s bezpečnostným systémom SRS (security release system), ktorý vás môže ochrániť pred zranením v prípade pádu alebo náhodného stretu kamery s prekážkou.

Video v ultra vysokom rozlíšení

Rollei Actioncam 550 Touch ponúka širokú škálu rozlíšenie videí a fotografií s cieľom zaznamenať každý okamih vašich športových zážitkov v najlepšej možnej kvalite. V režime 4k môžete nahrávať s rýchlosťou 30 snímok za sekundu a v HD rozlíšení (720p) pri rýchlosti 120 fps potom možno zhotovovať ostré spomalené zábery. Všetko sa ukladá na pamäťovú kartu micro SDHC. Fotografie sa ukladajú vo formáte JPG v rozlíšení 14 Mpx. Veľkokapacitná dobíjacia lítium-iónová batéria 1100 mAh s napätím 3,8 V dokáže natáčať vaše zážitky až po dobu 120 minút.

Špecifikácie

Rozlíšenie videa: 3840 × 2160px / 30 fps, 1920 × 1080px / 60 fps
Uhol záberu: 160 °
Výdrž batérie: 120 minút pri rozlíšení 1080p / 60fps a 90 minút pri 4k / 30fps
Slot pre karty: microSDHC
Konektor: micro USB 2.0, micro HDMI
Rozmery: 60,2 × 41 × 24 mm
Hmotnosť: 83 gramov
Farba: čierna

Cena a záruka:
Odporúčaná koncová cena kamery Rollei Actioncam 550 Touch je 127 eur s DPH. Na produkt sa vzťahuje záruka 24 mesiacov.

Značky: