Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Téma 2. kola sú veľkonočné prázdniny a slnečné fotky v prebúdzajúcej sa prírode
  • Každého, kto splní podmienky, čaká odmena v podobe 10 eur do zákazníckeho konta ZSSK ID
  • Absolútny víťaz získa až 250 eur, s ktorými môže precestovať 5 990 kilometrov po Slovensku

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) spúšťa 2. kolo fotografickej súťaže ZSSKvelé zábery vo štvrtok 28. marca 2024. Témou je tentokrát Veľká noc a obdobie jari, keď sa príroda prebúdza a naskytá sa nám pohľad na krásnu zelenajúcu sa scenériu. Fantázii pri zhotovovaní fotografií sa medze nekladú a lokalita je neobmedzená. Fotografie môžete zasielať od štvrtka 28. marca 2024 do stredy 10. apríla 2024.

V prvom kole „jarných prázdnin”, ktoré trvalo do 10. marca 2024, vyhrala fotografia z prostredia čarokrásnych Dediniek. Autorom je Lukáš Kulla, ktorý vo verejnom hlasovaní na sociálnej sieti Facebook získal 378 hlasov, čím postúpil priamo do finále súťaže a zabojuje o titul absolútneho víťaza. Do hlasovania v 1. kole ZSSKvelých záberov sa zapojilo celkovo 1 092 ľudí.

Súťaž je určená pre širokú verejnosť a je rozdelená do piatich kôl. A čo vás čaká, keď nafotíte ZSSKvelé zábery a zapojíte sa? Všetci, ktorí splnia podmienky súťaže, získajú 10 € kredit do svojho ZSSK ID, absolútny víťaz súťaže až 250 € kredit, vďaka ktorému môže precestovať vlakmi ZSSK po Slovensku až 5 990 kilometrov.

Ako sa zapojiť:

  • Do súťaže je zaradený každý, kto v termíne konkrétnych súťažných kôl zašle e-mailom na sutaz@slovakrail.sk jednu alebo viac fotografií vlaku ZSSK v krajine alebo výhľadu z vlaku.
  • Uzávierka aktuálneho druhého kola súťaže je 10. apríla 2024, fotografie je potrebné zaslať do 23:59.
  • Následne odborná porota vyberie semifinalistov, z ktorých verejným hlasovaním na sociálnych sieťach vzíde víťaz druhého kola. Ten postúpi do verejnej ankety, v ktorej hlasujúci rozhodnú v úvode budúceho roka o absolútnom víťazovi.
  • Mená výhercov zverejníme na sociálnych sieťach ZSSK a aj na webe ZSSK: www.zssk.sk/skvele-zabery.

Harmonogram jednotlivých kôl a podmienky súťaže sú dostupné na webovej stránke ZSSK alebo v tlačovej správe ZSSK.

Značky: