Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prima PLUS je ďalšou januárovou posilou v programovej ponuke Plustelky, ktorú si budú môcť diváci naladiť cez anténu.

Televízna skupina Prima spustí 23. januára 2017 na  území Slovenskej republiky vysielanie kanálu Prima PLUS. Nová televízna stanica sa objaví aj v ponuke na anténe, teda v rámci terestriálneho (DVB-T) vysielania. Prima PLUS je plnoformátovou rodinnou stanicou, ktorej obsah je tvorený  z vlastnej tvorby televízie Prima, či už ide o obľúbené seriály, spravodajské programy, zábavné šou, kulinárske či hobby programy.

„Záujem divákov o terestriálne vysielanie je záväzkom pre spoločnosť Towercom neustále rozvíjať platformu DVB-T. Po novoročnom rozšírení Voľnej telky pokračujeme aj v rozširovaní programovej ponuky Plustelky. Prima PLUS je ďalšou kvalitnou stanicou, ktorá bude dostupná pre našich divákov bez zmeny ceny,“ skonštatoval Ivan Peschl, generálny riaditeľ Towercom, a.s., prevádzkovateľ terestriálneho vysielania na Slovensku.

Prima PLUS bude vysielať v 1. celoplošnom multiplexe a bude kódovaná systémom podmieneného prístupu Plustelka. Táto stanica sa stáva automaticky súčasťou balíčku Plustelka Štandard bez zmeny mesačného poplatku. Na sledovanie televíznej stanice Prima PLUS je potrebný DVB-T2 prijímač Alma T300HD Plustelka alebo bezkartový modul Plustelka priamo v DVB-T2 televízore. Existujúcim divákom Plustelky odporúčame spustiť automatické vyhľadanie nových TV staníc.

 

Značky: