Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Potrebujete si vytlačiť rozbory povinného čítania k maturite či materiály k štátniciam a skúškam? Pripravte sa na tento školský rok a kúpte si napríklad multifunkčnú tlačiareň Epson EcoTank L3550.

Tlač je ekologickejšia, ale zároveň mimoriadne úsporná, čo určite poteší nielen študentov. Tlačiarne EcoTank namiesto atramentových kaziet totiž využívajú atramentové fľaštičky s mimoriadne vysokou kapacitou. Priamo v balení získate sadu atramentov zodpovedajúcu až 66 atramentovým kazetám. Toto množstvo vám vydrží až na 3 roky tlače. Model disponuje najnovšou tlačovou hlavou na naozaj kvalitnú tlač. Zvládne zvýrazňovače i častú manipuláciu s dokumentmi.  Zariadenie navyše môžete jednoducho nastaviť i ovládať cez smartphone pomocou aplikácie Epson Smart Panel a vyhnúť sa tak zdĺhavým cestám do copy centra. Pokiaľ dávate prednosť ovládaniu cez displej, pozrite sa na model L3560, ktorýdisponuje 3,7cm farebnou LCD obrazovkou. A pre tých náročnejších, ktorí využijú napríklad aj fax alebo automatický podávač papiera, je tu model L5590.

Od 1. 9. prebieha cashback, který vám umožní za nákup vybraných modelov získať časť peňazí naspäť. Viac informacií: https://www.epson.sk/cashback

Značky: