Pokémon GO – Neoficiálna príručka do terénu je kniha, ktorá je určená všetkým lovcom Pokémonov.

V kníhkupectvách je v predaji už od októbra a prináša pomerne komplexný pohľad na mobilnú hru Pokémon GO. Autorom knihy je „prvá profesionálna pokétrénerka“ Ivy St. Ive. Neoficiálna príručka do terénu prináša všetky potrebné informácie, ktoré by ste mali vedieť, ak to s chytaním Pokémonov myslíte naozaj vážne. Nedá sa povedať, že by ste v knihe našli exkluzívne informácie, ktoré si nedohľadáte na internete, avšak jej čaro spočíva najmä v tom, že všetky potrebné rady a tipy prináša na jednom mieste. Okrem toho v knihe nájdete aj prehľad informácií o fenoméne Pokémonov, takže po prečítaní knihy budete poznať nielen mobilnú hru Pokémon GO, ale aj celé univerzum týchto digitálnych zvieratiek.

Na knihe oceňujeme zrozumiteľný slovenský preklad a štýl písania. Autorka sa zameriava aj na najmladších hráčov a okrem chytania Pokémonov im dáva rady, ako by sa mali správať vonku počas chytania. Takisto oceňujeme, že autori, resp. slovenskí editori zakomponovali do knihy najnovšie informácie, ktoré boli dostupné v dobe vydania knihy. Vývojári hry totiž niektoré mechanizmy časom menia.

Cena: 8,99 €
Zapožičal: IKAR

Tento článok vyšiel aj v tlačenom decembrovom vydaní TOUCHIT č. 10/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit