Ekonomický softvér v cloude je teraz aj vo vašom smartfóne.

Faktúry, obraty ale aj skladové položky si môžete manažovať priamo v smartfóne. Použiť sa dá priamo v internetovom prehliadači. Aplikácia Profit365 je vo forme responzívneho webu. Teraz je tu dostupná aj ako aplikácia pre AndroidiOS.

Aplikácia umožňuje spravovať viacero firiem. Po prihlásení sa dá vyberať medzi všetkými dostupnými firmami. Vhodné teda nielen pre pracovníkov firmy ale aj pre ekonómov, ktorí poskytujú účtovný servis rôznym firmám.

Aplikácia je užitočná na rýchly prehľad o stave firmy. Poskytuje prehľad o aktuálnych výnosoch a nákladoch ako aj stave účtu v banke alebo v pokladni. Nechýba prehľad pohľadávok a záväzkov. V rámci zaujímavostí a prehľadu máte informácie o najlepších piatich partnerov a piatich najpredávanejších položiek.

To všetko ihneď po prihlásení a v prehľadnom znázornení na grafe. Partnerov si môžete vyhľadať podľa obchodného názvu alebo IČO v Obchodnom registri priamo cez aplikáciu. Presne tak ako vo webovom prehliadači.

Profit365 zobrazuje všetkých vašich partnerov. Môžete ich upravovať ale aj pridávať nových. Zoznam predajných položiek je súčasťou aplikácie. Vždy budete mať prehľad o tom, koľko ich na sklade ešte zostáva. No a vždy keď to bude potrebné, môžete upraviť všetky detaily vašich predajných položiek.

Chcete prehľad o vašich faktúrach? Skontrolujte si, ktoré z vystavených sú už uhradené alebo neuhradené. Všetko navyše rozdelené pre nákup a predaj. Nechýba dodatočné upravovanie faktúr. Dajú sa odosielať alebo nahrávať nové priamo zo smartfónu.

Mobilná aplikácia je úplne zadarmo a využívate možnosti svojho predplatného v rámci ekonomického systému.

Prečítajte si aj:

Recenzia Profit365 pre živnostníkov a firmy: Online ekonomický softvér

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.