Porucha sústredenia alebo nový trend?

Quibi TV je špeciálny projekt, ako priniesť sledovanie seriálov a filmov pre zaneprázdnených či lepšie povedané roztržitých ľudí. Nech už sú štatistiky o tom, ako mileniálovia rôzne generácie označované písmenami na konci abecedy rôzne, je tu TV so zaujímavým nápadom.

Faktom je, že ide o platformu na sledovanie video obsahu špeciálne kráteného. To by presne odpovedalo spôsobu trávenia času na smartfóne.

Vlastne aplikácia nie je dostupná ani pre webový prehliadač alebo inú formu sledovania. Potrebujete zariadenie s Android OS alebo iOS. Mnoho používateľov týchto zariadení nechce sledovať 40-minútové seriály.

Quibi TV poskytne sledovanie podstatne kratších epizód, prípadne obsah upravený tak, aby mal viac kratších častí. Ide o 10 a menej minútové diely. Takisto budú prispôsobené pri sledovaní na výšku. Zaujímavý nápad, ideálny napríklad na sledovanie dokumentov.

Aplikácia zatiaľ nie je dostupná v našom regióne. Mesačné predplatné štartuje na sume 5 USD a je tu 90-dňová doba na vyskúšanie zadarmo. Klasické seriály a filmy nevymiznú, no toto je formát, ktorému predpovedáme úspech. A ak máte viac času, pokojne si pozriete viac dielov nejakého seriálu za sebou.

Zdroj: Quibi TV

Prečítajte si aj:

Netflix dostal české rozhranie a viac českého obsahu: Takto si ho aktivujete

 

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.