Realme tento rok prináša jeden kvalitný telefón za druhým.

Značka Realme patrí medzi známejšie najmä v rámci Číny. U nás sa vyznačuje najmä telefónmi strednej triedy aj napriek tomu, že vyrába aj vlajkové lode. Len nedávno predstavený Realme GT6 je toho dôkazom. Je to totiž telefón, ktorý kombinuje nízku cenu aj nové technológie vďaka čipsetu Snapdragon 8s Gen 3. Vzhľadom na to, že tento telefón nezískal svoju Pro verziu, výrobca už plánuje predstavenie ďalšieho modelu. Jeho označenie bude Realme GT7 Pro.

O telefóne s označením GT7 Pro sme počuli už v predchádzajúcom úniku. Realme podľa neho v telefóne s označením Pro ponúkne prémiový čipset, ktorým bude Snapdragon 8 Gen 4. Ten je určený pre skutočné vlajkové lode a model sa má na trhu ukázať len chvíľu po tom, čo sa čipset predstaví. Teraz však leaker Digital Chat Station prináša ďalšie detaily spojené s novým telefónom.

Realme GT7 Pro bude skutočnou vlajkovou loďou

Značka Realme sa snaží neustále prinášať lepšie telefóny a zopakovať úspech, ktorý obdržal model Realme GT2 Pro. Nová generácia smartfónu s označením Realme GT7 Pro bude ďalšou vlajkovou loďou, ktorá bude určená ako pre fanúšikov mobilnej fotografie, tak aj pre milovníkov hier v smartfónoch. Podľa informácií známeho leakera s prezývkou Digital Chat Station bude GT7 Pro telefón so skutočne veľkou batériou. Tá by nemala mať menšiu kapacitu ako 5800 mAh. Nabíjanie telefónu bude zaistené pravdepodobne prostredníctvom 100 W adaptéru.

Leaker vyzerá byť týmto telefónom zatiaľ nadšený. Informuje ale aj o fotoaparáte a displeji, pričom dopĺňa informácie, ktoré poznáme už z predchádzajúceho úniku. Realme GT7 Pro tak ponúkne 1,5K displej s miernym zakrivením. Fotoaparáty sa majú nachádzať v ľavom hornom rohu zadnej strany a model má vsadiť na jednoduchší dizajn. Vďaka tomu pôjde o menej nápadný smartfón, ktorý osloví širšie spektrum fanúšikov.

Fotoaparát ponúkne hlavný 50 Mpx snímač, pričom ho doplní aj teleobjektív s možnosťou 3x optického priblíženia. O možnosti snímania makro fotografií zatiaľ nemáme informácie, no stále to je možnosťou. Predstavenie nového modelu z dielne Realme má prebehnúť koncom tohto roka, pravdepodobne v novembri či decembri.

Zdroj: gizmochina.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.