Fotografovanie

NOA H10le sa snaží nalákať používateľov na fotografovanie. Ponúka dva fotoaparáty a rôzne režimy fotenia. Aplikácia na fotenie by mohla byť aj rýchlejšia, najmä pri prepínaní medzi režimami.

Odfotili sme pre vás niekoľko rôznych typov fotografií, aby ste si urobili prehľad o tom, ako tento telefón fotí. Špeciálne má k dispozícii monochromatický režim, hoci tu nie je rozdelenie snímačov ako pri telefónoch Huawei alebo Honor. Režim bokeh na využitie fotenia s úpravou clony tu má isté rezervy.

Na našich fotkách sme videli nedokonalé orezanie oblasti, ktorá bude ostrá a ktoré rozmazaná. Veľmi závisí od toho, ako telefón držíte v ruke. Resp. od toho, v akom uhle sa nachádza objekt. Najlepšie výsledky sme dosiahli pri fotografovaní v horizontálnom smere. V prípade, že sme mali fotografovaný objekt nižšie ako bol telefón, výsledky neboli vždy podľa toho, ako by sme chceli.

Využiť môžete režim „živej fotografie“, ktorá vytvorí animovaný obrázok alebo napríklad špeciálny režim nočnej fotografie. Odporúčame ale statív alebo aspoň si ruku oprieť o niečo pevné. Musíte totiž počítať s dlhšou expozíciou.

Nočná fotografia so špeciálnym režimom

Obsah recenzie

  1. Konštrukcia a vyhotovenie
  2. Výkon, spotreba a parametre
  3. Operačný systém
  4. Fotografovanie
  5. Verdikt

1 2 3 4 5

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.