Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už v sobotu 21. septembra 2019 sa do Bratislavy vráti battle Red Bull Dance Your Style. Poďte si užiť predposledný letný deň plný tanca. Šestnástka vybraných tanečníkov, ktorí budú súťažiť o miestenku na svetové finále v Paríži, je pripravená predviesť tú najlepšiu šou.

Filip Nagy – Red Bull Content Pool

Z pôvodného Kollárovho námestia sa akcia presúva o pár metrov vyššie – pred Fakultu architektúry STU. Príďte priamo na miesto rozhodnúť o tom, kto sa stane kráľom či kráľovnou parketu druhého ročníka Red Bull Dance Your Style. O vaše srdcia a hlasy bude bojovať 16 slovenských tanečníkov, ktorí sa chcú pretancovať až na parížske finále. To prebehne 12. októbra 2019 a stretnú sa na ňom tí najlepší z najlepších z viac ako tridsiatky krajín.

Filip Nagy – Red Bull Content Pool

Sobota bude pred Fakultou architektúry STU o spontánnom tanci, nečakanej hudbe a hlasovaní v rukách davu. Pripravte sa na túto zodpovednú úlohu, vyzdvihnite si na mieste hlasovaciu kartičku a staňte sa na jeden deň porotcom. O tom, kto ovládne parket druhého ročníka tanečného battlu, rozhodujete jedine vy.

Začína sa o 14:00 hod. a okrem samotných battlov sa môžete tešiť na Bj-a Pigga, ktorý bude mať na starosti výber hudobných peciek. Pripravená je aj divácka tanečná súťaž a prvé vystúpenie dievčenského zoskupenia Neisha Crew. Po skončení akcie na vás čaká aj oficiálna after party na lodi Riva na Rázusovom nábreží, ktorú odpálime o 22:00 hod.

Značky: