Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Oficiálne majstrovstvá sveta vo freestyle futbale, Red Bull Street Style, celé prebehnú v online priestore. Tento ročník tak prináša šancu všetkým, ktorí chcú svetu ukázať svoje precízne umenie a sériu vydarených trikov. Porotcovia hľadajú nádejné talenty zo všetkých kútov planéty.

Ako na to?

Zapojiť sa môže každý, kto má viac ako 16 rokov. Nahrajte 30-sekundové video bez hudby a strihu, v ktorom predvediete tie najvychytanejšie zručnosti s loptou bez toho, aby sa dotkla zeme. Stiahnite si aplikáciu, zaregistrujte sa do nedele 21. júna 2020, pridajte video a hrajte o možnosť reprezentovať Slovensko na svetovom šampionáte.

„Tohtoročná Red Bull Street Style sezóna bude unikátna. Nikdy predtým sa freestyle súťaž týchto rozmerov, ktorá je otvorená pre všetkých, neorganizovala. Takto budeme mať možnosť vidieť všetky svetové hviezdy, ale rovnako aj nové talenty, ktoré doteraz nemali šancu ukázať sa,“ hovorí Steve Elias, prezident World Freestyle Football Association (WFFA).

Šampionát sa skladá z piatich častí, tou úvodnou bude kvalifikácia spojená práve s online registráciou a nahraním videí, z ktorých porota vyberie 200 najlepších mužov a 60 žien z celého sveta. Do veľkého finále v závere postúpi 24 účastníkov s tým najlepším štýlom a technikou a ich freestyle súboje budete môcť sledovať prostredníctvom live streamu. Všetky aktuálne informácie a viac detailov o registrácii nájdete na webe redbullstreetstyle.com.

Kredit obrázku na titulke: Red Bull Concent Pool, Filip Nagy

Značky: